casino siteleri

AĞBABA; “ÇOK ÖNEMLİ PROJELERLE GELİYORUZ”

Siyaset Haber Girişi : 17 Nisan 2015 10:22
AĞBABA; “ÇOK ÖNEMLİ PROJELERLE GELİYORUZ”
CHP Milletvekili Ağbaba C

Beraberinde il ve ilçe yöneticileriyle birlikte, Malatya Akpınar bölgesindeki esnafları ve işçi kahveleri bölgesini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Deprem konutları

“Gece-gündüz demeden çalıştım”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 4 Yıldır milletvekilliği yaptığını belirterek “Malatya’nın hakkını savunan benim. Malatya’nın sorunlarını dile getiren benim.Malatya’nın kayısısını, emeklinin hakkını savunan benim. Dört yıldan beri gece demeden-gündüz demeden Malatya için çalıştım. CHP’li , MHP’li, AKP’li, HDP’li diye ayırmadan,herkese eşit davrandım. Her Malatyalı için çaba harcadım. Malatya Milletvekilliği yaptım.Oy versin-vermesin herkese hizmet ettim.Şimdi de tüm Malatyalılardan destek istiyorum” dedi.

“Üretici borçlarını sileceğiz”

Hem Türkiye’yle hem de Malatya’yla ilgili önemli projeleri hayata geçireceklerini kaydeden CHP Milletvekili Ağbaba; “Üreticilerin borçlarını sıfırlayacağız.Kayısıya alan bazlı destek vereceğiz.Emeklilerimize Ramazan ve Kurban Bayramlarında birer maaş ikramiye vereceğiz.Sosyal yardımları  iki kat artıracağız” ifadelerini kullandı.

“Meclise daha güçlü gideceğiz”

Başka şehirden gelen, ithal aday olmadığını,yıllardır bu memlekette siyaset yaptığını, bu memlekette doğup, bu memlekette öleceğini ifade eden Ağbaba; “ Malatya için benden başka çalışan milletvekili yok. Biz Malatya’nın hakkını savundukça, diğer milletvekilleri bize karşı çıktılar. Önümüzdeki dönem Meclise çok daha güçlü girersek, Malatya için çok daha fazla çalışacağız” şeklinde konuştu.

“Malatyaspor’u hak ettiği yere getireceğiz”

YouTube Haber arası

Malatya’ya bir çivi çakana biz köle oluruz diyen vatandaşlar,Malatya’nın haklarını sadece Veli Ağbaba’nın savunduğunu belirterek Ağbaba’ya teşekkürlerini ilettiler. Malatyaspor İşçi kahvelerinin olduğu bölgede gençlerin Malatyaspor konusunda verdiği destekten dolayı teşekkür ettiği Veli Ağbaba, Malatyaspor’un Malatya’nın ortak değeri olduğunu, ona yapılan haksızlıkların Malatya’ya yapıldığını kaydederek,Malatyaspor’u hak ettiği yere getirmek için çalışacaklarını belirtti. Ağbaba, gençlere Malatyaspor kaşkolu hediye etti.