casino siteleri

AĞBABA DAVUL ÇALIP MALATYA TÜRKÜSÜ SÖYLEDİ

Malatya Haber Girişi : 21 Haziran 2017 16:30
AĞBABA DAVUL ÇALIP MALATYA TÜRKÜSÜ SÖYLEDİ
MALATYA HABER-EN GÜNCEL H

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun başlattığı Büyük Adalet Yürüyüşü renkli görüntülere de sahne oluyor. Yürüyüşün 7. Gününde Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, davulla Malatya Malatya türküsünü çaldı. Yürüyüşe eşlik edenler Malatya Türküsü eşliğinde oynadılar. Yürüyüş, bu sırada renkli görüntülere sahne oldu.

Deprem konutları

CHP’nin Ankara’dan İstanbul’a gerçekleştirdiği Adalet Yürüyüşü tüm hızıyla devam ediyor. Balyoz Mağdurı, Nasuh Mahruki, Emre Kongar, Nebil Özgentürk, Sunay Akın ve Metin Uca da 7. Gününde yürüyüşe katılanlar arasında yer aldı.

Adalet Yürüyüşünün koordinatörü CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yürüyüş esnasında ve mola yerinde davul çalarak katılımcılarla birlikte  türküler söyledi. Veli Ağbaba, mola yerinde davul çalıp; zurna eşliğinde "Ördeği ipek ile bağlamışlar" türküsünü seslendirdi.

YouTube Haber arası

Molanın ardından  Ağbaba ve beraberindekiler yolda da davul-zurna eşliğinde yürümeye devam ettiler. Malatya Milletvekili Veli Ağbaba yürüyüş esnasında davulla  “ Malatya Malatya bulunmaz eşin” türküsünü çaldı. Aralarında Grup Başkan Vekili Özgür Özel, Genel Başkan Yardımcısı Yasemin Öney Cankurtaran ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel’in de bulunduğu çok sayıda katılımcı ise çalan davul zurna eşliğinde oyun oynayarak yürümeye devam ettiler.