casino siteleri

AĞBABA HDP MALATYA İL BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ

Haber Girişi : 20 Mayıs 2015 14:11
AĞBABA HDP MALATYA İL BAŞKANLIĞI'NI ZİYARET ETTİ
Veli Ağbaba, Adana ve Mer

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,"Yapılan saldırılar sadece HDP'ye değil, demokrasimize yapılmış olan saldırılardır" dedi. 

Deprem konutları

 

Yapılan saldırıları kınayan Ağbaba, "Yapılan saldırılar sadece HDP'ye değil, demokrasimize yapılmış olan saldırılardır. Bu saldırıları kınıyorum. Maalesef Cumhurbaşkanı'nın üslubu, nefret söylemi toplumu germektedir. Kendi dışındaki herkesi nefret objesi olarak gören bir Cumhurbaşkanı var. Cumhurbaşkanı tarafsız olması gerekirken olmuyor. Tarafsız olmasını bırakın halkın kaynaklarını bir siyasi partinin seçim kampanyası için kullanıyor. Bu doğru değil" diye konuştu.

 

Ağbaba, yapılan saldırıları kabul etmenin mümkün olmadığını kaydederek, "Biz bu saldırıları kınıyoruz. Bu saldırılara yol açanları da kınıyoruz. Bu saldırılarda, nefret söylemi kullanarak, bütün siyasi partileri düşman gibi gösterenleri de kınıyorum. Bu saldırı kime yapılırsa yapılsın, HDP, CHP, MHP, AKP kime yapılırsa yapılsın, bunu kabul etmek mümkün değil" ifadelerini kullandı.

 

HDP Malatya İl Başkanı Hasan Şahin ise, acılarını paylaştığı için Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'ya teşekkür etti.

 

Esenlik haber arası

Şahin, "Maalesef Türkiye'de demokrasi büyük yara almıştır ve yara almaya da devam ediyor. Demokrasiler üzerinden hedefler çıkarıp, yanlış saptamalar yaparak partimizi bir hedef tahtası haline getirmişlerdir. Başta sayın Cumhurbaşkanı üslup hatalarıyla partimizi hedef tahtasına koymuştur. Biz, Türkiye'de yeni bir yaşam derken, birileri bu yaşamdan rahatsız" diye konuştu.