casino siteleri

AĞBABA: MAĞDUR VE MAZLUMLARIN YANINDAYIM

Sağlık Haber Girişi : 26 Haziran 2015 01:31
AĞBABA: MAĞDUR VE MAZLUMLARIN YANINDAYIM
CHP Malatya Milletvekili

7 Haziran’da seçimlerinin ardından TBMM’de Milletvekilleri yemin ederek görevlerine başladılar. CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, yeminin ardından yaptığı değerlendirmede tüm mağdur ve mazlumların yanında olmaya devam edeceğini belirtti. Öte yandan CHP’den milletvekili seçilen Malatyalı Milletvekilleri Meclis Genel Kurulu’nda bir araya gelerek basın mensuplarına poz verdiler

Deprem konutları

 

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulunda 25. Dönem 1. Yasama Yılı Açılış töreni gerçekleştirildi. Saat 15.00’de başlayan yemin töreninde plaka sırası 44 olan Malatya Milletvekilleri 7,5 saat sonra yemin ettiler. Malatya’dan ilk olarak CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba yemin ederek görevine başladı.

 

 

Ağbaba yemin töreninin ardından sosyal medyada “Yemin metnine sadık kalmak zorunda olduğumuz için buradan ekliyorum; tüm mağdurların ve mazlumların yanında, Malatya'nın ve bana oy versin/vermesin tüm Malatyalıların emrinde olacağım” ifadeleriyle paylaşımda bulundu.

 

CHP’DE ‘MALATYALI MİLLETVEKİLİ’ RÜZGARI

 

YouTube Haber arası

Öte yandan TBMM açılışına Malatyalı Milletvekilleri damga vurdu. CHP’den milletvekili seçilen Malatyalı Milletvekilleri Meclis Genel Kurulu’nda bir araya gelerek basın mensuplarına poz verdiler. CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba “TBMM 25. Döneminin ilk birleşiminde Cumhuriyet Halk Partisi'nin Türkiye'nin dört bir yanından önseçimde seçilerek parlamentoya gelen Malatyalı Milletvekilleri olarak yemin edip görevimize başlıyoruz.”ifadelerini kullandı.