casino siteleri

Ağbaba'nın 12 yıldır ruhsat verilmeyen oteline ruhsatı Başkan Gürkan mı verdi

Özel Haber Haber Girişi : 23 Şubat 2022 22:58
Ağbaba'nın 12 yıldır ruhsat verilmeyen oteline ruhsatı Başkan Gürkan mı verdi
Ağbaba'nın 12 yıldır ruhsat verilmeyen oteline ruhsatı Başkan Gürkan mı verdi


BUSABAH TV ekranlarında moderatörlüğünü Didem Barut'un yaptığı programda Busabah Gazetesi imtiyaz sahibi aynı zamanda Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın ve Kayısıhaber Genel Yayın Yönetmeni Mahir Temur Malatya gündemi ilgili konuklarıyla birlikte Bakış Açısında masaya yatırdılar.

Deprem konutları

 

Canlı yayına Ankara'da bağlanan CHP Genel Başkanı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba önemli açıklamalarda bulundu.

 

Busabah Gazetesi imtiyaz sahibi aynı zamanda Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Mehmet Aydın'ın CHP Genel Başkanı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'ya yönelttiği soruda Otel meselesine geleceğim de Veli  bey bu kamuoyunda şöyle bir algı var ve böyle konuşuluyor. işte aslında ruhsat alma hakkı yoktu ama kusurlu bir yapıydı  Selahattin gürkan ile olan ilişkilerinden dolayı bu dönem ruhsat verdiler diye. ben aslında bu konu hiç girmeyecektim ama öyle bir konu var şöyle bir algı oluştururlar veböyle bir algı var bu konu hakkında ne diyeceksin.

 

Aydın'ın sorusuna Milletvekili Ağbaba  ailesine ait otelin ruhsatını Gürkan tarafından verildiği kesinlikle yalan olduğunu söyledi.

YouTube Haber arası


Milletvekili Ağbaba açıklamasının devamında Dönemin Belediye Başkanları  Hacı Uğur Polat, Ahmet Çakır AK parti birçok siyasetçi hatta   Ak Parti milletvekilleri Veli Ağbaba ismi var diye AK partili belediyeler tarafından bu otel çürümeye terk edildigini ve  en son Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan imar affından faydalanarak otel için ruhsat aldığını ve Selahattin Gürkan ile ilgisi olmadığını söyledi 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.