casino siteleri

AĞBABA, YENİ MALATYASPOR TARAFTARINA SAHA YASAĞINI ELEŞTİRDİ

Spor Haber Girişi : 08 Mayıs 2017 00:19
AĞBABA, YENİ MALATYASPOR TARAFTARINA SAHA YASAĞINI ELEŞTİRDİ
MALATYA HABER - MALATYA'N

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Adana İl Spor Güvenlik Kurulu’nun Adana Demirspor maçına Yeni Malatyaspor taraftarının alınmaması kararını eleştirerek “Malatyaspor taraftarını potansiyel suçlu görüp, maç izlemelerine izin vermemek kabul edilemez. Alınan karar mutlaka gözden geçirilmeli ve yanlıştan dönülmelidir” dedi.

Deprem konutları

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Adana İl Spor Güvenlik Kurulunun Yeni Malatyaspor taraftarıyla ilgili kararın kabul edilemez olduğunu belirtti.

Ağbaba, "Bütün siyasetçilerin, Malatya'da yaşayan herkesin görevi Yeni Malatyaspor'a sahip çıkmak. Yeni Malatyaspor sadece Malatya'da yaşayan Malatyalılar için değil, Türkiye'nin her yerinde yaşayan Malatyalılar için önemli. Yeni Malatyaspor Türkiye ile aramızda köprü görevi görüyor. Hepimizin, takıma  sahip çıkması lazım.” Dedi.

 

Ağbaba, Adana İl Spor Güvenlik Kurulu’un aldığı kararı eleştirerek “Bu yasak, sadece taraftarı takımdan ayırmak değil, aynı zamanda takımı da destekten mahrum bırakmaktır. Ve haksız rekabet yaratmaktadır. Taraftarın olay çıkarma ihtimalinden hareketle maç izlemelerini engelleyeceğinize, gerekli tedbirleri alıp maçın kardeşçe bir ortamda geçmesini sağlamalısınız. Bu karar sadece Malatyaspor taraftarına değil aynı zamanda Malatya’ya da yapılan bir haksızlıktır. Ve mutlaka yanlıştan dönülmeli, taraftarımızın takımının yanında , tribünlerde yerini alması sağlanmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

YouTube Haber arası

Veli Ağbaba, Adana Demirspor karşılaşmasında Yeni Malatyaspor takımına başarı dileklerini iletti.