casino siteleri

AĞBABA’DAN KAYISI KENT MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

Siyaset Haber Girişi : 30 Aralık 2015 14:39
AĞBABA’DAN KAYISI KENT MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET
Cumhuriyet Halk Partisi (

Örgütlü topluma inanan bir kişi olduğunu belirten CHP Milletvekili Ağbaba “Başbakan söz verdiği halde, Malatya’da ki devlet hastanesi kapatıldı. Polikliniğe çevrildi. Mecliste defalarca konuyu gündeme getirdim. Ama bu sorunla  ilgili bir tek Malatya derneğinden destek gelmedi” ifadelerini kullandı.

Deprem konutları

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, beraberinde İl Başkanı Enver Kiraz , Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Av. Selahattin Sarıoğlu, Yeşilyurt Merkez İlçe Başkanı Av. Banu Özşen Sevil ve parti yöneticileri ile birlikte kısa süre önce kongresini gerçekleştiren  Kayısı Kent Yeşilyurt, Battalgazi Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek başkan ve yönetim kurulu üyelerine  başarı dileklerini ilettiler.

Ziyarette konuşan Kayısı Kent Yeşilyurt, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı Erdal Yağlıca Ağbaba ve  CHP heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kongre sonrası yapılan ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

Yeni yönetime başarı dileklerini ileterek konuşmasına başlayan CHP Milletvekili Ağbaba, 4 yıl boyunca sivil toplum örgütleriyle sürekli görüş alışverişinde bulunduklarını, hem il örgütünün hem de kendisinin sivil toplum kuruluşlarını önemsediklerini kaydetti.

Ağbaba, “Bazen STK’ ları eleştiriyorum. Nasıl ki milletvekili eleştiriliyorsa, STK’lar da eleştirilmelidir. Maalesef 4 yıl boyunca Malatya ‘ya yapılan haksızlıkları TBMM’de gündeme getirdim. Malatyalıların sesi soluğu oldum. Malatya’da ki bazı STK’larla siyasi görüş farklılığımız olabilir. Ama Malatya’yla ilgili düşüncelerimizde aynı düşündüğümüzü biliyorum. Yol istediğim zaman Malatya’nın da karına. ‘Hastane kapatılmasın’ derken bunu tüm Malatya için istiyorum. Benim Malatya’yla ilgili söylediğim şeyler, Malatya’nın sağcısının solcusunun herkesin ortak fikri. Bu sorunları seslendiriyorum. Malatya’ya yapılmayanları söylüyorum. Zaman zaman başarılı oluyoruz. Sizden destek istiyorum. Biz söyleyince bazı şeyler gerçekleşmiyor. Sendikalarımız, odalarımız , STK’larımız Malatya’yla ilgili söylediğimiz şeyler doğruysa destek vermelidir.Başbakan söz verdiği halde, Malatya’da devlet hastanesi kapatıldı. Polikliniğe çevrildi. Mecliste defalarca konuyu gündeme taşıdım. Sağlık Bakanıyla görüşüyorum. Ama bununla ilgili bir tek Malatya derneğinden destek gelmiyor. Bazen siz söyleyeceksiniz ben destekleyeceğim, bazen ben söyleyeceğim siz destekleyeceksiniz. Biz bunu kendimiz için değil, partimiz için değil Malatya için yapıyoruz. BM Güvenlik konseyinin üye yapısıyla ilgili açıklama yapan STK’lar keşke Malatya’nın sorunlarıyla için de açıklama yapsalar. Bundan sonra da Malatya’nın çıkarlarını savunmaya devam edeceğim. Örgütlü topluma inanan bir kişiyim. Sizler de hem mahallenize hizmet ediyorsunuz, hem de örgütlenerek toplumsal bir ağırlık merkezi oluşturuyorsunuz. Muhtarlar derneği olarak partiler üstü bir yapıyla çalışacağınızı biliyoruz

Ne zaman beni görmek isterseniz alo dersiniz , ihtiyaç duyduğunuzda yanınızda olacağız. Zaman zaman seçimlerde de kullandıkç Başın düşerse dara, Veli Ağbaba’yı ara diyruz.

Esenlik haber arası