casino siteleri

Ağır hasarlı işyerlerinde ekmek mücadelesi

Asayiş Haber Girişi : 15 Şubat 2024 09:46
Ağır hasarlı işyerlerinde ekmek mücadelesi
Ağır hasarlı işyerlerinde ekmek mücadelesi

Malatyada, Kahramanmaraş merkezli depremlerde işyerleri ağır hasar alan sanayi esnafı, işyerlerinin çökmesinden endişe duyduklarını belirterek, her şeye rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

Deprem konutları

 


Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 6 Şubat depremlerinde Yeşilyurt ilçesi Çavuşoğlu Mahallesinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi de büyük ölçekte etkilendi. Bazı işyerlerinin yıkıldığı bölgede çok sayıda işyeri ise hasar aldı.
Geçtiğimiz günlerde 6 dükkanın bulunduğu bir bloğun çöktüğü sanayide benzer bir durumu yaşamak istemediklerini kaydeden bölge esnafı yetkililerden destek beklediklerini söyledi.

 

YouTube Haber arası


Depremlerde işyeri hasar alan Fevzi Yasak, Giderimiz çok gelirimiz yok. Dükkanlarımız ağır hasarlı. Karşı blokta geçtiğimiz günlerde çökme oldu. Benzer bir durumu yaşamak istemiyoruz dedi.
Bir diğer esnaf Şahin Doğan ise 14 yıldır burada esnaflık yapıyoruz. 6 Şubat depremlerini burada yaşadık. Karşı taraftaki esnaf arkadaşların bulunduğu 16 dükkan çöktü. Şu anda ağır hasarlı işyerlerimizde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çünkü biz imalatçıyız bu işler konteynerlerde yapılamazdiye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.