casino siteleri

AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Polat projelerini tek tek anlattı

POLİTİKA Haber Girişi : 03 Mart 2024 19:08
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Polat projelerini tek tek anlattı
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, düzenlenen programda 104 adet projesini anlattı.Adıyaman Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü Konferan
AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, düzenlenen programda 104 adet projesini anlattı.
Adıyaman Türkiye Petrolleri Bölge Müdürlüğü Konferans Salonunda düzenlenen Yeni yüzyılda Adıyaman Vizyonu proje tanıtım toplantısına AK Parti Adıyaman milletvekilleri Mustafa Alkayış, İshak Şan, Resul Kurt, AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Bulucu, Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, partinin yönetim kurulu üyeleri, partililer, meclis adayları ve çok sayıda kişi katıldı. Kuran-ı Kerim tilaveti sonrası saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan programda konuşan AK Parti Adıyaman İl Başkanı Emrah Bulucu, Bizim siyasetimiz eser siyaseti, bizler siyaseti mevki makam için değil halk için yaparız. Bunun en güzel göstergesi Ziya Polat başkan. 5. sıra milletvekili adayıyken emin olun ki birinci sıra milletvekili adayı gibi çalıştı ve gayret gösterdi. Şimdi bu memleket için çalışıp gayret gösterecek. İnşallah bu depremin izlerini en hızlı şekilde sileceğine eminiz. Allahın izniyle Belediye Başkan Adayımız Ziya Polatın açıklayacağı vizyonel projelerle bu değişim ve dönüşümün öncüsü olarak Türkiye yüzyılı belediyeciliğinin Adıyamanın yeniden inşasında ve ihyasında büyük katkı sağlayacağına, tüm projelerle bütün değişimi 1 Nisandan sonra sahaya yansıtacağına eminiz dedi.
AK Parti Milletvekili Mustafa Alkayış ise, 6 Şubatta yıkılan, büyük yara alan, 8 bin 561 kardeşimizi toprağa verdiğimiz, yaklaşık 17 bin kardeşimizin de yaralandığı ve birçoğunun hala tedavi gördüğü, bağımsız bölümlerin, yani konutların yüzde 28inin yıkıldığı, yüzde 30unun darbe aldığı bir şehri inşallah omuzlayacak olan, ayağa kaldıracak olan, gözü yaşlı kardeşlerimize derman olacak olan bu programımızın Adıyamanımıza, davamıza, milletimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Bugün sıradan bir toplantı yapmıyoruz. 31 Martta seçim var. Halk bir karar verecek. Sandığın başına gidip Adıyamanın geleceğini oylayacak. Bu nedenle de 31 Mart seçimleri yaşadığımız mahallenin, yaşadığımız köyün ve yaşadığımız ülkenin geleceği açısından, gidişat açısından gerçekten bir karar anı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, 14 Mayısta ve 28 Mayısta birçok kumpası, tuzağı ile beklentiyi, içeride ve dışarıda yapılan kirli pazarlıkları boşa çıkarttı. Çünkü milletimiz ona inandı. Milletimiz samimiyeti gördü ve bu samimiyet özellikle deprem bölgesinden verildi. Milletimizin desteğiyle, dualarıyla o oyunları boşa çıkarttı. Bizler Recep Tayyip Erdoğanın yol arkadaşlarıyız, biz dönen dolapları biliyoruz. Onların heveslerinin kursağında kaldığını ama onların da boş durmadığını biliyoruz. Bizler nasıl gayret edip çabalıyorsak, bir araya gelip mücadele ediyorsak, bilin ki birçoğu dışarıdan beslenenler, dışarıdan burada bir şeyler yapmak isteyenler de çalışıyor. Bunu parlamentoda çok net görüyoruz. Bu memlekete, bu millete, bu topraklara ve bu halk için ne faydalıysa mutlaka onların oyu hayırdır. Bütün aldıkları Amerikadandır, İsraildendir. Bütün ödevleri ellerine tutuşturulmuş olan raporlardır. Ama burada sizin hakkınızı ve hukukunuzu, sizin inanıcınızı ve sizin geleceğinizi korumak, kollamak için gece gündüz demeden çalışan bir lider var, bir parti var, bir dava var. 31 Mart sabahı inşallah bayrağımız daha da yukarıya çıksın diye onun yol arkadaşı olan sizler varsınız. O yüzden bugünkü toplantımızı ben çok büyük bir şevkle takip edeceğim şeklinde konuştu.
AK Parti Adıyaman Milletvekili İshak Şan da konuşmasında, Ziya Polat, Adıyamanın bir evladıdır. Kendisinin şehrimizin sorunlarını yakından bilen, Adıyamanın daha yaşanabilir, daha modern ve daha kalkınmış bir şehir haline getirebileceğine inancımız tamdır. Bizler AK Parti ailesi olarak şehrimizi modernliğe taşıyacak, projeleri adayımızın da öncülüğünde inşallah harekete geçireceğiz dedi.
AK Parti Adıyaman Milletvekili Resul Kurt, İnşallah Ziya Polat başkanla birlikte Adıyamanımızın sarılmaya başlanan yaralarını hızlıca toparlayacağız. 6 Şubatta asrın felaketini değil bin yılın felaketini yaşadık. Bu yaraları sarmak kolay değil ama bunların hepsi yapılacak ve onarılacak. Birlik ve beraberlik içerisinde olursak inşallah her şey daha da güzel olacak. Evler, iş yerleri, fabrikalar yapılıyor ve onarılıyor. Cumhurbaşkanımız geldiğinde 2 bin 800 konutu ailelere teslim etmiştik. Bu ay sonuna kadar konut teslimini 5 bin adet olarak hedefliyoruz. Yıl sonuna kadar da inşallah hep birlikte 35 bin Adıyamanlı hemşehrimiz evlerinde aileleriyle birlikte huzur içerisinde oturmayı hedefliyoruz. Hep birlikte Adıyamanı yeniden ihya edeceğiz. Ben katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.
104 projesini tek tek anlatan AK Parti Adıyaman Belediye Başkan Adayı Ziya Polat, Adıyamandan Adıyamanlılardan gurur duyuyorum, Adıyamana hizmetkar olmaya geliyoruz. Hep birlikte bu şehri yeniden ayağa kaldırmaya geliyoruz. Adıyamandan başka ne işimiz var ne sevdamız var ne de beklentimiz var. İnşallah bu heyecanımız ve enerjimiz 31 Martta rekor kıracak diyerek projelerini tek tek anlattı.
Polat, metrobüs, sosyal konut projesi, ulaşım projesi, alt yapı sisteminin yenilenmesi, imar düzenlemeleri, Atatürk Bulvarı yol ve kavşak iyileştirmeleri, 6 Şubat Bulvar projesi, kentsel ve yerinde dönüşüm faaliyetleri, beton santrali ve kalite kontrol laboratuvarlarının kurulması, kuzey çevre yolu, Deprem Anıtı ve Müzesi, Adıyaman kurtarma ekibinin kurulması, muhtar evleri- afet deposu, temiz Adıyaman projesi, 6 Şubat hatıra ormanı, konaklamalı baraj sahil projesi, uluslararası kültür ve sanat festivali, su paketleme tesisi, halk ekmek, hastane konukevi ve büyük hastane otoparkı, aşevi, sosyal market, üniversite ve hastane önlerinde belediye çorba dağıtım noktaları, kimsesiz evler projesi, yeni evlenen çiftlere destek, emeklilere doğalgaz yardımı, fizik tedavi merkezi, yazlık sinema, eğitim destekleri, kaykay merkezi gibi projeleri anlattı. Projelerin anlatılması sonrası il genel meclisi ve belediye meclis adaylarının tanıtımı yapıldı.