casino siteleri

Ak Parti’den Malatya açıklaması

Malatya Haber Girişi : 21 Aralık 2023 21:20
Ak Parti’den Malatya açıklaması
AK Parti sözcüsü Ömer Çelik, şimdiye kadar Malatya’nında aralarında olduğu 10 ilde aday çalışmalarının sona erdiğini belirtti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, parti genel merkezinde basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Çelik "Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar Malatya dahil 15 ilde çalışmalar tamamlandı" dedi. Tamamlanan  Belediye Başkan adayları ne zaman açıklanacak ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Deprem konutları

YouTube Haber arası


AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik Aday belirleme süreci devam ediyor. Şu ana kadar 15 ilde çalışmalar tamamlandı. Şimdiye kadar Ankara, Adana, İzmir, İstanbul, Balıkesir, Samsun, Bursa, Denizli, Kayseri, Kocaeli, Sakarya, Gaziantep, Ordu, Malatya ve Trabzon ile birlikte bugün çalışma tamamlanmış olacak. Diğer illerle de bu çalışmalar devam edecek. Buraya davet ediliyorlar ve istişare gerçekleşiyor. Teşkilatlarımız güçlü bir şekilde seçimlere hazırlanıyor. Cumhur İttifakının birlik ve beraberliğini koruyacak şekilde temaslar sürüyor. Takvimde bir esneme olabilir. Açıklama ile ilgili bir revizyon yapabiliriz. AK Parti ile MHP arasında çözülmeyecek sorun yoktur. Cumhur İttifakı'nın diğer bileşenleri ile de Cumhurbaşkanımız görüştü. Bu görüşmeleri de genel merkezimiz değerlendiriyor. Bizim açımızdan bu alanda bir sorun yok. Bizim açımızdan gayet verimli olarak devam ediyor.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.