casino siteleri

Ak Parti İl ve İlçelerde seçim sürecine girdi.

Özel Haber Düzenleme Tarihi : 02 Aralık 2019 23:02 Haber Girişi : 02 Aralık 2019 23:01
Ak Parti İl ve İlçelerde seçim sürecine girdi.
İşte Malatya İl Başkanı

Malatya Ak Parti 15 Aralık sürecine kadar delege seçimleri gerçekleştireceği ve sonrasında ilçe kongrelerini gerçekleştireceği Şubat ayı sonundan Haziran ayının sonuna kadar bu süreci tamamlayacağı açıklanmıştı.

Deprem konutları

 

Şu anda kulislerde her ne kadar çok isim dolaşmasına rağmen mevcut başkanlarla kongreye girileceği öğrenildi.

Ak Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca

Battalgazi Ak Parti İlçe Başkanı Basri Kahveci

Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya kesin olarak devam edileceği Arapgir, Akçadağ, Hekimhan,Pütürge ve Kuluncak ilçelerinde ise başkanların kesin değişeceği kalan ilçelerde ise Mevcut Başkanlarla devam edileceği ama yönetimde büyük değişiklikler olacağı kulislerde konuşuluyor 

 

Ak Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca, Vuslat Tv Ana Haber Bülteninin konuğu oldu.

Kongre sürecinde il başkanlığı konusunda bir değişimin olmayacağını kaydeden Koca, “Şuan için görevimizin başındayız ve Malatya için bir değişim söz konusu değil. Genel başkanımız, teşkilat başkanlarımız neyi uygun görürse o doğrultuda hareket edilecek. Görevimizin başındayız. Malatya’da bir değişim söz konusu değil. Bazı arkadaşlarımız üzülecekler ama değişim kesinlikle gündemimizde değil. 

YouTube Haber arası

İlçe teşkilatlarında değişim sürecinin yaşanacağının altını çizen Ak Parti İl Başkanı İhsan Koca, “Bazı ilçelerde yaşanan başarısızlıklar değişimi de beraberinde getirecektir. Bunun kararını tabi ki tek başımıza veremeyiz. Ortak bir görüş ortaya konacaktır. Ancak yaşanan başarısızlıkları tek başına bir kişiye yüklemek çok yanlış olur. Sadece İlçe Başkanını suçlamak haksızlık olacaktır. İlçe başkanının sonuçtan sorumlu tutulması doğru değil. Değişik faktörler vardır ve hepsi değerlendirilecektir” dedi.