casino siteleri

AK Parti'nin Malatya adayı kim olacak?

Özel Haber Haber Girişi : 05 Aralık 2023 23:45
AK Parti'nin Malatya adayı kim olacak?
AK Parti'nin Malatya adayı kim olacak? Çarpıcı kulis bilgisini canlı yayında açıkladı

AK Parti'nin Malatya adayı kim olacak? Çarpıcı kulis bilgisini canlı yayında açıkladı.

Deprem konutları

 

Yerel seçimlere doğru gidilirken gözler siyaset kulislerine çevrildi. AK Parti'de de adaylık yarışı hızlandı. Peki AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediyesi adayı kim olacak?

 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlere doğru gidilirken gözler siyaset kulislerine çevrildi. Peki AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediyesi adayı kim olacak?

 

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan tv100 canlı yayında AK Parti'yle ilgili çarpıcı bir kulis bilgisini açıkladı. Adayların parça parça açıklanacağını belirten Burhan, Malatya Büyükşehir Belediyesi için AK Parti'de eski Milletvekili Öznur Çalık’ın  aday gösterileceğini söyledi.

 

YouTube Haber arası

Yerel seçimlerle ilgili kulis bilgisi veren Burhan “Önümüzdeki haftadan itibaren adayların peyderpey açıklanacağını düşünüyoruz. Burada en önemli noktalardan biri Cumhur İttifakı ile olan uyumdu. Bahçeli ve Erdoğan’ın görüşmesinden sonra ana hatlarıyla tamamlandı. Önümüzdeki haftalardan itibaren adayların açıklanacağını söyleyebiliriz. Malatya’dan aday olarak eski milletvekili Öznur Çalık’ın aday olarak açıklanacağını biliyoruz.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.