casino siteleri

AK Parti'nin Malatya İlçe Belediye Başkan Adayları Resmi olarak Açıklandı

Siyaset Haber Girişi : 04 Şubat 2024 14:29
AK Parti'nin Malatya İlçe Belediye Başkan Adayları Resmi olarak Açıklandı
AK Parti'nin Malatya İlçe Belediye Başkan Adayları Resmi olarak Açıklandı


AK Parti, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri için Malatya’daki 13 ilçenin Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarını AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla tanıttı.

Deprem konutları


AK Parti Malatya Aday Tanıtım Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Ali İhsan Yavuz’un katılımıyla Merkez Spor Salonu’nda gerçekleşti. Seçime yönelik yoğun bir çalışma yürütüldüğünü ve Malatya’yı ayağa kaldıracak adaylara seçim çalışmalarında başarılar dileyen Yavuz, toplantıda ayrıca Gelecek Partisi ve Cumhuriyet Halk Partisi’nden AK Parti’ye geçen üyelere rozet taktı.

YouTube Haber arası


İl Başkanı Gören: “Malatya’da Destan Yazacağız”
Geniş bir katılımla gerçekleşen ve 13 ilçenin belediye başkan adayının tanıtıldığı programda konuşan AK Parti Malatya İl Başkanı Namık Gören, “Malatya’mız için önemli bir anı yaşıyoruz. Bizim davamızdaki insanlar hizmet insanıdır. Şükürler olsun ki Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde tarih yazmaya devam ediyoruz. Bugün, Malatya’mızın yeniden, daha güçlü olarak ayağa kalkacağı günlerin temellerini sağlam bir şekilde atıyoruz. Yoğun ve titiz bir şekilde yürütülen aday tespit çalışmalarıyla depremin yarattığı izleri giderebilecek en iyi ekibi kurmak amaçlandı. Önceki dönemde hizmet etmiş ve bu kutlu davada nöbeti devreden belediye başkanlarıma teşekkür ediyorum. Hepimiz bugüne kadar canla başla çalıştık. Bundan sonra da yılmadan, yorulmadan, ilk günkü aşkla çalışmaya devam edeceğiz ve Malatya’da destan yazacağız inşallah. Cumhur İttifakı’nın adayları olarak bu kutlu yola çıkan değerli yol arkadaşlarıma seçim çalışmalarında başarılar diliyorum. El ele, gönül gönüle çalışarak Malatya’mızı Türkiye Yüzyılı Şehirlerinin parlayan yıldızı haline getirmek için hazırız, kararlıyız” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.