casino siteleri

AK PARTİ TEŞKİLATINDAN HUZUREVİNE ZİYARET

Malatya Haber Girişi : 03 Ekim 2016 16:59
AK PARTİ TEŞKİLATINDAN HUZUREVİNE ZİYARET
MALATYA HABER-MALATYA'NIN

Ak parti milletvekili Mustafa Şahin ve beraberindeki heyet huzurevinde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılarla bir araya gelen heyet sohbet ederek, onların sorunlarını dinledi. 
AK parti Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ve AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı Malatya Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti. Yaşlılarla sohbet eden İl Başkanı Hakan Kahtalı, "Yaşlılar için varız. Onların ihtiyaçlarını dinleyip yerine getirmek için bir araya geldik” dedi. Milletvekili Mustafa Şahin de yaşlılara hürmet edilmesi gerektiğini vurgulayarak, "Bizi bu durumlara ecdadımız getirdi. Onların hayır duasını alırsak, ömrümüz bile uzatabiliriz. Peygamber efendimiz bunu buyuruyor. Bizim hiçbir zaman yaşlılarımızı ihmal etme gibi bir lüksümüz yok, olmamalı” ifadelerini kullandı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise her fırsatta yaşlılarla bir araya gelmeye çalıştıklarını anlatarak, "Yaşlılarımızın, büyüklerimizin mutlu olması bizleri de mutlu ediyor, isteklerini, arzularını dinlemek yerine getirmek için bizler varız”diye konuştu.

Deprem konutları