casino siteleri

AK Partili Ölmeztoprak: Akçadağda köy evlerini kısa sürede hak sahiplerine teslim edeceğiz

POLİTİKA Haber Girişi : 24 Mart 2024 18:38
AK Partili Ölmeztoprak: Akçadağda köy evlerini kısa sürede hak sahiplerine teslim edeceğiz
Malatyanın Akçadağ ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ihalesi yapılan, temelleri atılan ve yapı
Malatyanın Akçadağ ilçesinde vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, ihalesi yapılan, temelleri atılan ve yapımları aralıksız devam eden köy evlerinin en kısa süre içinde hak sahiplerine teslim edileceğini söyledi. Köy konutları ile ilgili tüm süreci muhtarlar ve vatandaşlarla istişare ederek yürüttüklerini dile getiren Ölmeztoprak Malatyamızı da, Akçadağımızı da hızla ayağa kaldıracağız dedi.
Saha çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti Malatya Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Akçadağda vatandaşlarla bir araya geldi. İlçe merkezi ve kırsal mahallelerde esnafı ziyaret eden, vatandaşlarla sohbet eden, sorunlarını dinleyerek taleplerini not alan Milletvekili Ölmeztoprak, Hemşehrilerimizin bizleri güler yüz ve samimiyetle karşılamaları gücümüze güç katıyor, geleceğe umutla bakmamıza sebep oluyor dedi.
31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlerle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ölmeztoprak, Cumhur İttifakının da sandıktan yine zaferle çıkacağını söyledi. Gerçek belediyeciliğin, hizmet belediyeciliğinin, sosyal belediyeciliğin tek adresinin AK Parti olduğunu belirten Ölmeztoprak, Biz vatandaşlarımızın karşısına projelerimizle çıkıyoruz. Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Sami Er ve Cumhur İttifakımızın tüm belediye başkan adayları vatandaşlarımızın karşısına yatırım ve sosyal projeleri ile çıkıyor. Şehirlerimizi ileriye taşıyacak projelerini anlatıyor diye konuştu.

"Akçadağda proje dönemi başlayacak"
1 Nisan günü Malatya ve Akçadağda proje döneminin başlayacağını kaydeden Milletvekili Ölmeztoprak, Yaşadığımız asrın felaketinin ardından devlet millet el ele verdik yaralarımızı hızla sardık ve sarmaya devam ediyoruz. Malatyayı adeta yeniden inşa ediyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğanın talimatları ile devletimiz tüm imkanlarını Malatya için seferber etti. 14 Mayıs ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğana ve Cumhur İttifakımıza büyük bir destek vererek yanımızda olduğunu tüm Türkiyeye, tüm dünyaya gösterdi. Hemşehrilerimiz 31 Mart seçimlerinde de aynı destekle yanımızda olacaklar. Belediye Başkan adayımız Sayın Hasan Ulutaşın Akçadağımızı geleceğe taşıyacak projeleri hazır. Tüm projeleri hep birlikte hayata geçireceğiz. Biz de Hasan başkanımızın hep yanında olacak, her zaman destekçisi olacağız dedi.

"Köy evleri kısa sürede tamamlanacak"
Milletvekili İnanç Siraç Kara Ölmeztoprak, depremle ilgili tüm çalışmaları muhtarlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla ve vatandaşlarla istişare yaparak sürdürdüklerini belirtti. Akçadağda ihalesi yapılan 3 bin deprem konutu olduğunu, yer tespiti yapılan yerlerde köy evlerinin temelinin atıldığını ve yapımının hızla devam ettiğini söyleyen Ölmeztoprak, köy evlerinin en kısa sürede hak sahiplerine teslim edileceğini açıkladı. Ölmeztoprak, 11 ildeki hak sahipliği başvuru süresini kaçıran afetzedelere bir günlük ek süre verileceğini, bu sürenin 26 Mart günü saat 00.01de başlayıp saat 23.59da sona ereceğini dile getirdi.

"Malatyayı kısa sürede ayağa kaldıracağız"
Ölmeztoprak, sözlerini şöyle sürdürdü:
Köy konutları ile ilgili hemşehrilerimizin taleplerini mahalle muhtarlarımız ile istişare ettikten sonra talepleri Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığımızın Yapım İşleri Genel Müdürlüğüne ilettik. Gelecek hafta genel müdürlüğümüzden yetkililer Malatyamıza gelecek ve birlikte saha çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Bir olarak, birlik olarak, tüm çalışmaları yakından takip ederek, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bakanlıklarımızın destekleri ile Malatyamızı daha hızlı bir sürede ayağa kaldıracağız.