casino siteleri

Akçadağlılardan tepki

Özel Haber Haber Girişi : 21 Şubat 2024 22:18
Akçadağlılardan tepki
Akçadağlılardan tepki

Akçadağlılar Derneği isim vermeden partileri sert sözlerle eleştirdi. Dernek, “Akçadağ’ımızın yani Değerlerimizi gerek belediye Başkanlığı, gerek ise meclis üyeliği konusunda seçilebilir sıraya bırakmayıp bizleri dolgu malzemesi olarak görenlere gerekli cevabı 31 mart seçimlerinde vereceğimizi buradan belirtiriz” dedi.

Deprem konutları

 

Akçadağlılar Derneği Başkanı Murat Maskar’ın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım şöyle, “ Kıymetli Hemşerilerimiz, İlimiz Genel itibariyle Malatya’da en çok Akçadağ nüfusuna sahip ilçe Akçadağ’dır. 2024 Mahalli idareler seçimleri yaklaşırken maalesef Akçadağlıyı görmezden gelen sesini duymamazlık yapan siyasi partileri görüyoruz.


      Akçadağ Kimsenin Babasının Malı veya bazılarının top çevireceği arka bahçesi değil, buna müsaade etmeyeceğiz. Özellikle Akçadağ  başta olmak üzere AKÇADAĞDER Genel Merkezi olarak dün olduğu gibi bu günde Akçadağlı hemşerilerimizin sesi, gözü kulağı olacağız haklarını savunacağız. Akçadağ’ın kaderiyle kimsenin oynamasına fırsat vermeyeceğiz.


         Akçadağ’ımızın yani Değerlerimizi gerek belediye Başkanlığı, gerek ise meclis üyeliği konusunda seçilebilir sıraya bırakmayıp bizleri dolgu malzemesi olarak görenlere gerekli cevabı 31 mart seçimlerinde vereceğimizi buradan belirtiriz.”


Akçadağlılar Derneğinin asıl tepkisinin AK Parti Milletvekilleri ile il teşkilatı olduğu görülüyor.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Argalı 22 Şubat 2024 23:09

    Bu Murat maskar kim ya Akçadağlılar adına konuşuyor derneğine destek alamadı galiba yada kendi aday adayıydı göstermediler diye ortalığı bulandırıyor bunlar Malatya’nın hasedleri oyuna gelme AKÇADAĞ..

  • Hakan 21 Şubat 2024 22:37

    Akçadağlılar çantada keklik neden meclis üyesi yapsınlar :)