casino siteleri

Aksoy: "Amerika´da çok başarılı Türk kadınları var"

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 07 Temmuz 2022 09:30
Aksoy:
Bir süredir Amerika´da yaşayan ve ülkeye dair merak edilenlerle ilgili hazırladığı videoları takipçilerine sunan YouTuber Ulaş Aksoy´un so
Bir süredir Amerika´da yaşayan ve ülkeye dair merak edilenlerle ilgili hazırladığı videoları takipçilerine sunan YouTuber Ulaş Aksoy´un son paylaşımı sosyal medyada gündem oldu. Amerika´da kendi ayakları üzerinde duran gastronomi bölümü mezunu Elif´in hikayesi büyük ilgi gördü.
Dünyayı gezip keşfettiklerini internette paylaşan Aksoy bir süredir Amerika´da yaşıyor ve özgürlükler ülkesine dair merak edilen ne varsa araştırıp özel videolarla YouTube üzerinden takipçilerine sunuyor. 100 bini aşkın takipçisi bulunan Aksoy´un videoları sosyal medyada gündemi de belirliyor.

"Amerika´da Türk kadını"
Ulaş Aksoy´un "Amerika´da Türk kadını" başlıklı son paylaşımı da büyük ilgi gördü. "Amerika´da kendi ayakları üzerinde duran çok başarılı Türk kadınları var" diyen Aksoy, o kadınlardan birini, gastronomi bölümü mezunu Elif´in hikayesini sayfasına taşıdı.

"Mutfağımızı tanıtıyorum"
Amerika´ya 1 yıl önce yerleşen ve sipariş üzerine hazırladığı Türk yemekleriyle geçimini sağlayan 23 yaşındaki Elif, hem hikayesiyle hem de "Türk mutfağını Amerika´da tanıtmaya çalışıyorum" sözleriyle takdir topladı.
Çok sayıda YouTube kullanıcısı videoyu beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.