casino siteleri

Ali Kayası Cam Terası ekim ayında hizmete giriyor

ÇEVRE Haber Girişi : 22 Eylül 2023 12:26
Ali Kayası Cam Terası ekim ayında hizmete giriyor
Kahramanmaraş Menzelet Barajı Ali Kayası mevkiine yapılan Cam Teras alanının ekim ayında hizmete girmesi bekleniyor.Kahramanmaraş Büyükş
Kahramanmaraş Menzelet Barajı Ali Kayası mevkiine yapılan Cam Teras alanının ekim ayında hizmete girmesi bekleniyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi´nin şehrin turizm potansiyelini artırmak için hayata geçirdiği Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri´nde de çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.
6 Şubat depremleri öncesi yapımına başlanan ve asrın felaketi dolayısıyla aksamalara uğrayan projede son rötuşlar yapılıyor.
Cam teras, restoran, yürüyüş yolu ve otopark alanında son hazırlıklar yapılırken, bölgeye ulaşım sağlayan 20 kilometrelik yolda gerçekleştirilen asfalt çalışmaları da tamamlanmak üzere.
Şehrin turizm potansiyelini artırması planlanan projede, çevre düzenleme ve peyzaj uygulamalarının kısa sürede tamamlanmasıyla Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri´nin Ekim ayı içerisinde hizmete sunulması hedefleniyor.
İkinci ve üçüncü etap çalışmalarıyla katma değeri daha da artırılacak Ali Kayası Cam Teras, bölgenin gözde turizm tesisleri arasındaki yerini alacak.