casino siteleri

Alişar Mahallesi Doğalgaz İstiyor

Malatya Haber Girişi : 08 Eylül 2023 18:58
Alişar Mahallesi Doğalgaz İstiyor
Malatya Battalgazi ilçesinde Alişar Mahallesi sakinleri mahallelerine doğalgaz hizmeti gelmesini istiyor.

Malatya Battalgazi ilçesinde Alişar Mahallesi sakinleri mahallelerine doğalgaz hizmeti gelmesini istiyor.

Deprem konutları

 

Alişar Mahalle Muhtarı Ramazan Dağdeviren, mahallelerine doğalgaz bağlanması için Aksa Doğalgaza başvurularda bulunduklarını ve henüz bir cevap alınmadığını söyledi.

 

Alişar Mahalle Muhtarı Ramazan Dağdeviren, konu hakkında yaptığı açıklamada yaklaşık bir ay önce Aksa doğalgaz Malatya il müdürlüğüne verdiğimiz 101 imza ve dilekçeye henüz bir cevap gelmemiştir.

Deprem öncesi projeye alınan doğalgaz boru hattının tamamlanması için yetkililere müracaatta bulunmamıza rağmen bir sonuç elde edemediklerini belirten Dağdeviren Alişar Mahallesi’ne sadece 3 km kadar mesafede kalan doğalgaz boru hattının biran önce bağlanmasını yetkililerden talep ediyoruz.

 

6 Şubat yaşanılan deprem sonra Alişar mahallemizin nüfusu iki bin iken şuan yedi sekiz binlere çıktı, mahallemizde yaşamın zorlaştığını belirten Dağdeviren insanlarında yaşam kalitesinin artırmak daha temiz bir hava için doğalgazın Alişar mahallemize gelmesi için uğraşıyoruz ama sonuç alamıyoruz.

 

Deprem öncesi projeye alınan Alişar mahallesinin doğalgaz boru hattı neden döşenmiyor. Yetkililerden bu sorunun cevaplamasını bekliyoruz.

YouTube Haber arası

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.