casino siteleri

Aliye, Polish Open Turnuvası´na iyi başladı

Spor Haber Girişi : 25 Mart 2022 17:14
Aliye, Polish Open Turnuvası´na iyi başladı
Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu milli teniscçi Aliye Demirbağ, Polonya´da yapılan Polish Open Badminton Turnuvası ilk maçında Sırp rakibi Marjia Sudimac´ı 2-0 mağlup etti.
Elazığ Belediyespor Kulübü Milli Badmintoncusu Aliye Demirbağ, 24 Mart tarihinde Polonya´da başlayan Polish Open Badminton Olimpiyat Eleme Puan Turnuvası´na katıldı. 2024 yılında Paris´te gerçekleştirilecek Olimpiyat Oyunları´na puan verecek turnuvada ülkemizi ve Elazığ´ı temsil eden milli sporcu Aliye Demirbağ, ilk maçında Sırp rakibi Marjia Sudimac ile karşılaştı. Türkiye saati ile bugün 14:50´de oynanan karşılaşmada başarılı sporcu rakibini 2-0 mağlup ederek bir üst tura yükseldi. Milli sporcu bir üst turda Mariia Stoliarenko-Huang Ching Ping maçının galibiyle karşılaşacak.

Bir sonraki durak Fransa
Elazığ Belediyespor Kulübü ve milli sporcu Aliye Demirbağ´ın bir sonraki durağı ise Fransa olacak. Başarılı sporcu, 2024 Paris Olimpiyatlarına puan verecek bir diğer turnuva olan Orleans Masters Badminton Olimpiyat eleme puan turnuvasına katılacak. Fransa´nın Orleans kentinde gerçekleştirilecek Olimpiyat Eleme Puan Turnuvası 29 Mart´ta başlayacak ve 3 Nisan´da sona erecek.