casino siteleri

Almanya´da ölüme terk edilen Türk hasta Malatya´ya getirildi

Asayiş Haber Girişi : 27 Şubat 2022 18:40
Almanya´da ölüme terk edilen Türk hasta Malatya´ya getirildi
Almanya´da ölüme terk edilen Türk hasta Malatya´ya getirildi

Almanya´nın Stuttgart kentinde beyninde tümör tespit edildikten sonra ölüme terk edilen Celalettin Polat tedavisi için Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçakla Malatya´ya getirildi. Süreci yakından takip eden Celalettin Polat´ın kardeşi Hamit Polat, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca´ya teşekkür etti.

Deprem konutları


30 yıldan fazla bir süredir Almanya´da yaşayan 56 yaşındaki Türk vatandaşı Celalettin Polat´ın 4 yıl önce beyninde tümör tespit edildi. Stuttgart kentinde bir süre tedavi gören Polat daha sonra hastalığının ilerlemesi nedeniyle taburcu edilerek evine gönderildi. Tedavisine Türkiye´de devam etmek isteyen Polat bunun üzerine çektiği video ile Türk yetkilerden yardım isterken, bu konuda haberdar edilen Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, Polat´ın Türkiye´ye getirilmesi için harekete geçti. Göksu´nun girişimleriyle Sağlık Bakanlığı, Polat´ın Türkiye´ye getirilmesi için çalışma başlattı.

Sabah saatlerinde İstanbul Havalimanı´ndan Almanya´ya gitmek için havalanan Sağlık Bakanlığına ait ambulans uçak iniş yaptığı Stuttgart´ta Celalettin Polat´ı alarak tedavi göreceği Malatya´ya getirilmesi için tekrar havalandı. Türkiye saati ile 12.00 sıralarında Almanya´dan havalanan uçak 16.30´da Polat´ın tedavisine devam edileceği Malatya´ya iniş yaptı. Celalettin Polat burada hazır bekleyen sağlık ekiplerince tedavisine devam edileceği İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi bünyesinde hizmet veren Onkoloji Hastanesine sevk edildi.

YouTube Haber arası


Celalettin Polat´ın Almanya´dan Türkiye´ye getiriliş sürecini yakından takip eden kardeşi Hamit Polat ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Sağlık Bakanına teşekkür etti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.