casino siteleri

Altın Fiyatları ne olacak

Ekonomi Düzenleme Tarihi : 01 Kasım 2020 19:52 Haber Girişi : 01 Kasım 2020 19:54
Altın Fiyatları ne olacak

 Son günlerde artış gösteren Altın fiyatının daha yükseleceği tahmin ediliyor. 

Deprem konutları

24 ayar Altın 500'leri test etti. Çeyrek altın 830 TL civarında. Bilezik altının gramı 480 TL civarında. Tam altın ise 3 bin 300 lira civarında. Daha sert hareketlenme beklentisi var. Tekrar yükselip, önümüzdeki aylarda altının gramının 550 TL bandında görebilme ihtimalinin yüksek olduğu ifade ediliyor. 
 
"Dolar’ın yükselmesiyle altın fiyatları artı" 
  Ons değerlerinin altın fiyatlarına yön verdiğini hatırlatan kuyumculuk esnaflığı yapan Malatya Kuyumcular Odası Başkanı Murat Özhüsrev,  Altında yükselişlerin devam edeceğini ifade ederek, “Doların yükselmesiyle beraber Altın’ın gramı 500 TL’yi geçti. Altın ve onsa yansıması TL boyunda 505 liraya çıktı. Altın 24 ayar 505 TL civarında, 22 ayar altında satışımızda 460 lira civarında satıyoruz” dedi. 
 
"Yatırım yapacak kişiler altını tercih etsinler"
Başkan Özhüsrev, TL’si olup da yatırım yapmak isteyenlere Altın’ı tavsiye ederek, “Geleceğe yatırım yapacak vatandaşlarımıza paranız varsa en güzel yatırım altındır diye söylüyoruz. Her zaman karlı olan kişi altın alan kişidir. Önümüzdeki gün ve aylarda altında daha da yükselir beklentisi var”  şeklinde konuştu.

YouTube Haber arası

   Özhüsrev,  Altın  her zaman yatırımda ön planda olan şeydir.  Şu anda çeyrek altın 830 TL satılıyor. Çeyreğin bir büyüğü de bin 675 TL’dir. Bir ay öncesine kadar 24 ayar altın için konuşuyorum 445 TL’ye kadar düştü.  O zaman bile biz altın fiyatını bulur diye konuşuyorduk. Şu anda fiyatını bulmuş durumda” ifadelerini kullandı.
(SD-NA-

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.