casino siteleri

Anketler Sadıkoğlu'nu işaret ediyor

Malatya Haber Girişi : 31 Ocak 2023 16:17
Anketler Sadıkoğlu'nu işaret ediyor
Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gitmeye hazırlanıyor.

Türkiye 14 Mayıs’ta seçime gitmeye hazırlanıyor. Seçime sayıla günler kala siyasi partiler de oy oranlarını arttıracak aday arayışa girdi.

Deprem konutları

 

 

Şehir merkezlerinde anket çalışmalarını hızlandıran partiler, toplumda karşılığı olan ve beğeni toplayan çalışmalara imza atan isimleri belirleyerek aday listelerini şekillendirmeyi planlıyor.

1 Nisan 2018 tarihinde ilk kez Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen ve 2 Ekim 2022 tarihinde yapılan seçimle yeniden aynı göreve seçilen Oğuzhan Ata Sadıkoğlu’nun gerek oda üyeleri gerekse Malatya kamuoyu tarafından beğeni alan çalışmaları nedeniyle anketlerde öne çıktığı siyasi kulislerde konuşuluyor.

 

 

AK Parti başta olmak üzere MHP ve İYİ Parti tarafından yakın markaja alınan Sadıkoğlu’nun 2023 seçimlerinde aday olup olmayacağı konusunda ne düşündüğü bilinmiyor.

Yakın çevresine siyaset düşünmediğini söyleyen Sadıkoğlu’nun siyasi partilerin ve kamuoyunun baskısı karşısında nasıl bir adım atacağı merek konusu oldu.

 

YouTube Haber arası

Özellikle AK Parti’nin 2023 seçimlerinde toplumda karşılığı olan başarılı STK başkanlarını aday olarak göstereceği konuşulurken, İYİ Parti’nin de bu kriterlere uyan isimlere liste başı teklifi götürdüğü de kulislerde konuşulan bilgiler arasında.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Selçuk Yılmaz 02 Şubat 2023 11:57

    Malatyada sokağa çıkın objektif anketler yapın borsa başkanı Ramazan özcanı halkın ne kadar istediğini gerçekten laf değil icraat yapan birisi olduğunu söyleyen çok insan var.RAMAZAN ÖZCANI DESTEKLİYORUZ.Allah yolunu bahtını açık etsin.Başarılarının devamını getirsin.

  • Bozkurt 44 01 Şubat 2023 13:57

    Malatya kararını verdi sn.ertan mumcu bu görevi layıkıyla yerine getirecek tek liderdir

  • MURAT DEMİR 01 Şubat 2023 09:19

    Bu şehre hizmet eden, kişiliği ve genç dinamik siyaseti ile her zaman halkın teveccühünü kazanmış, yatırımları ile Malatya'yı her yerde temsil eden Sayın Türes Başkanım Rıdvan Budak'ı Milletvekili olarak görmek istiyoruz. Allah yar ve yardımcısı olsun..

  • Özgür bey 31 Ocak 2023 19:43

    Oğuzhan Sadikoglu değerli bir abimiz başkanımız. Millet vekili olmasını isterim, ben iyi partiye vereceğim oyumu. İyi partiden vekilimiz olsun isterim.

  • Mesut 31 Ocak 2023 16:43

    Kesinlikle katılıyorum vekilliği hak eden adam. En azından dik duruşu var. Hangi partiden girerse kazanır.

  • Mert 31 Ocak 2023 16:37

    Bence Aday olmalı