casino siteleri

Arabeskin Babasına benzeyen Elazığlı Baki Çiçek Müslüm Gürsesle hatırasını unutamıyor

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 03 Mart 2024 09:47
Arabeskin Babasına benzeyen Elazığlı Baki Çiçek Müslüm Gürsesle hatırasını unutamıyor
Elazığda yaşayan ve Müslüm Gürsese benzerliğiyle dikkati çeken Baki Çiçek, vefatının üzerinden 11 yıl geçen arabesk müziğin "Baba"sıyla hatırasını unu
Elazığda yaşayan ve Müslüm Gürsese benzerliğiyle dikkati çeken Baki Çiçek, vefatının üzerinden 11 yıl geçen arabesk müziğin "Baba"sıyla hatırasını unutamıyor.
Elazığda 1965te dünyaya gelen Baki Çiçek, çalışmak için 1983te gittiği İstanbulda kahvehanelerde, düğün salonlarında çalıştı ve taksicilik yaptı. Müslüm Gürses ile yolları 1996da kesişen Çiçek, o günden sonra zaman zaman ünlü sanatçıyla sahne aldı. Ünlü sanatçıya benzerliğiyle dikkati çeken Çiçek, bir çay firmasının reklamında da Gürses ile birlikte rol aldı. 2013 yılında hayatını kaybeden arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden Müslüm Gürsese benzerliğiyle dikkat çeken taksici Baki Çiçek, Gürsesin ölüm yıl dönümünde de Elazığ sokaklarında gezince vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

"Hep beraberdik, sadece yatağımız ayrıydı. O gitti yetim kaldık"
Gürsesin ölümüyle büyük üzüntü yaşadığını getiren Çiçek, "Bilindiği üzere Babanın (Müslüm Gürses) ölüm yıl dönümü. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ben de gittiğim her yerde ona benzetiyorlar. İnsanların güzel yanaşması, sevmesi bana gurur veriyor. Tekrardan Allah rahmet eylesin, Türkiyenin başı sağ olsun diyoruz. Büyük bir üstadı kaybettik, yerini kimse dolduramaz. Beraber reklam filmimiz var. Hep beraberdik, sadece yatağımız ayrıydı. O gitti bir yetim kaldık dedi.