casino siteleri

Araç Sayısı Fazlaydı o zaman neden bu ihale

Gündem Düzenleme Tarihi : 05 Ağustos 2019 14:57 Haber Girişi : 05 Ağustos 2019 14:54
Araç Sayısı Fazlaydı o zaman neden bu ihale
CHP Malatya İl Başkanı En

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Belediyenin 450 tane kendi aracı var bu araçlar Malatya'ya yeter” sözlerine rağmen Malatya Sanal Haber’in gündeme getirdiği Büyükşehir Belediyesine bağlı MASKİ 86 araç kiralama için ihaleye çıktığı haberi Malatya’da ses getirdi. 

Deprem konutları

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Selahattin Gürkan'a, "araç sayısı fazlaydı neden ihaleleri fes ettin, şimdi neden bu kadar araç için ihale yapıyorsun?" dedi.
Kiraz açıklamasında şunlara yer verdi;  "Şimdi Malatya belediyesine baktığımızda bir araç ihalesinin yapılacağı söyleniyor. Neden geçmişteki araç filosu fazla diye iptal edip tekrar ihale ihtiyacı duydunuz?  Tüm bu belirsizlikleri giderilmesi ve şeffaf bir belediyecilik anlayışı ile çalışmalar yürütülmesi gerekiyor. Biz CHP olarak Olumlu adımların her zaman arkasındayız, fakat bu tür olumsuzlukların her zaman karşısındayız"

YouTube Haber arası


Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, belediye bünyesinde çalışan personel ile bir araya gelmişti. Başkan Gürkan Belediye Başkanı zamanı, personeli ve mali tabloyu iyi yönetmekle yükümlü kişidir. Göreve geldiğimiz zaman huzur hakkı adı altında alınan bütün paraları iptal ettik, fazla çalışmaları, arabaları, SDS'leri ve iş makineleri için yapılan ihaleyi iptal ettik. Belediyenin 450 tane kendi aracı var bu araçlar Malatya'ya yeter” ifadelerine yer vermişti.