casino siteleri

Arapgir´de depremzede çocuklara 23 Nisan etkinliği

Kültür-Sanat Haber Girişi : 23 Nisan 2023 16:38
Arapgir´de depremzede çocuklara 23 Nisan etkinliği
Malatya´nın Arapgir ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 6 Şubat depremlerden etkilenerek ilçeye yerleşen aileler
Malatya´nın Arapgir ilçesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla 6 Şubat depremlerden etkilenerek ilçeye yerleşen ailelerin çocukları için etkinlik düzenledi.
Kahramanmaraş merkezli depremlerin vurduğu Malatya´nın Arapgir ilçesinde depremzede aileler ve çocuklarına yönelik sanat atölyelerinde psikososyal destek hedefli etkinlikler düzenleniyor.
Arapgir Belediyesi Kaşkaloğlu Konağı´nda Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu´nun talimatıyla oluşturulan atölyelerdeki etkinlikler belediyenin eğitim ve kırsal kalkınma koordinatörlüğü bünyesinde yürütülürken, konak ve bahçesinde kurulan aktivite çadırlarında haftanın 4 günü etkinlik düzenleniyor.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nda da devam eden etkinliklerde depremzede çocuklar Kaşkaloğlu Konağı´nda gönüllerince bir gün geçirirken kum boyama, yüz boyama, taş boyama oyunlarla keyifli zaman geçirdiler.