casino siteleri

Arguvan Belediyespor´da BAL´a yükselme sevinci

Spor Haber Girişi : 14 Ağustos 2020 14:46
Arguvan Belediyespor´da BAL´a yükselme sevinci
Malatya 1. Amatör Küme´de şampiyon olarak gruplara kalan ancak pandemiden dolayı maçlarını oynayamayan Arguvan Belediyespor, Türkiye Futbol federasyonu kararıyla Bölgesel Amatör Lig´e yükseldi.
6 Takımın yer aldığı play-off grubundan müsabaka oynamadan BAL´a yükselme hakkı elde eden Arguvan Belediyespor, bu kararın açıklanmasıyla büyük sevinç yaşadı.
BAL´a yükselecek diğer takımın ise Darendespor ile Hekimhan Girmana arasındaki kura çekimiyle belirleneceği ifade edildi.
Arguvan Belediyespor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Serdar Karakuş, BAL´a yükselmeleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Bu karar bizim emeklerimizin taçlandığı bir karardır. Bu anlamda TFF´ye ve TASKK´a teşekkür ediyoruz. Arguvan olarak Malatya´mızı Bölgesel Amatör Lig´de en iyi şekilde temsil edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Ben bu anlamda 2014 yılında kurulan, bu 6 yıllık süreçte bize maddi ve manevi her türlü desteği veren Arguvan Belediye Başkanımız Mehmet Kızıldaş´a, yönetim kurulumuza ve her türlü koşulda bizi yalnız bırakmayan taraftarımıza ve tüm Arguvanlılara teşekkürlerimiz sunuyorum" dedi.
Kura çekiminin birkaç gün içerisinde yapılacağı belirtilirken, play-offa grubundaki diğer takımlar ise TFF karına tepki gösterdi.
Malatyaspor, Arapgirspor, Battalgazi Belediyespor kulüplerinin Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu´na itirazda bulunacakları öğrenildi.