casino siteleri

ARGUVANLILAR, ÖZGECAN İÇİN SOKAĞA ÇIKTI!

Gündem Haber Girişi : 20 Şubat 2015 11:09
ARGUVANLILAR, ÖZGECAN İÇİN SOKAĞA ÇIKTI!

Tüm ülkeyi ayağa kaldıran Özge can Aslan’ın hunharca katledilmesi, Arguvan’da da yankı buldu. Meydanı dolduran baştan aşağı siyahlar giymiş kadınlarımızı ve genç kızlarımızı erkeklerimiz yalnız bırakmadılar. ”Kadınlar onurumuzdur” bu katliamı yapanlar erkekse biz erkekliğimizden utanıyoruz diyerek kadına yönelik şiddeti birlikte protesto ettiler. Arguvan halkı tek yürek halinde yapılan konuşmalar sırasında gözyaşlarını tutamadılar. Özgecan Aslan için saygı duruşu ile başlayan protesto gösterisi genç kızlarımızın konuşması ve lise öğrencisi kızlarımızın şiirler ile duygu seline dönüştü.

Deprem konutları

Sloganlar ve alkışlar içerisinde yürüyen yaklaşık bin kişi esnaflarımızın da alkışları ile ana caddenin sonunda bitirildi.

Konuşmacılar kadına yapılan şiddeti kınayan ve şiddete karşı sessiz kalınmaması gerektiğinin altın çizerek, Arguvan’dan seslerini yükselttiler. Meclis Güvenlik yasaları ile ilgili görüşmelerde Mecliste yaşanan saldırıyı da şiddetle kınadılar.

YouTube Haber arası

Belediye Başkan yardımcısı Kanber Yıldırım, belediye başkanı Mehmet  Kızıldaş ve şahsı adına kadınlarımıza ve tüm katılımcılara bu duyarlılıklarından dolayı teşekkür etti.