casino siteleri

Arif Efkan Ketenci anısına futbol turnuvası düzenlendi

Spor Haber Girişi : 24 Haziran 2023 11:14
Arif Efkan Ketenci anısına futbol turnuvası düzenlendi
Depremde hayatını kaybeden Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi Başkanı Arif Efkan Ketenci anısını düzenlenen futbol turnuvası final maçı ile
Depremde hayatını kaybeden Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi Başkanı Arif Efkan Ketenci anısını düzenlenen futbol turnuvası final maçı ile sonra erdi.
Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi, Adıyaman Yeşilay Spor Kulübü tarafından depremde hayatını kaybeden Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi Başkanı Arif Efkan Ketenci anısına futbol turnuvası düzenledi.
Turnuvada Adıyaman Şoförler Cemiyeti birinci olurken, ikinci ise Adıyaman Masterler oldu. Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şubesi Başkanı Arif Efkan Ketenci anısını düzenlenen futbol turnuvası konuşan Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Hakan Özöncel, "Yeşilay Adıyaman Şube Başkanlığında görev yapan Arif Efkan Ketenci kardeşimiz 2015 yılından beri yeşilay´da görev yapmakta olup 2020 yılında şube başkanlığı görevine başlamıştır. Yeşilay bayrağımızı devrettiğim Efkan Başkanımız, asrın felaketi 6 Şubat depreminde şehit olmuştur. Yeşilay olarak, gençlere her zaman örnek olan kişiliği ve Babacan tavrıyla gönüllü ve üyelerimizin gönlünü fetheden başkanımız adına Yeşilay Spor Kulübümüz tarafından Futbol turnuvası düzenlenmiştir. Adıyaman şubemiz güzel bir vefa örneği göstermiş oldu. Vefat eden başkanımıza Allah´tan rahmet ailelerine sabırlar diliyorum" dedi.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Genel Sekreter Yardımcısı Ülkenur Büke ise, "Rahmetli Başkan Arif Efkan Ketenci ve depremde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımız başsağlığı diler ayarlılara acil şifalar diliyorum. Turnuvanın düzenlenmesinde katkıda bulunan herkese Yeşilay Cemiyeti adına teşekkür etti. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza teşekkür eder finale çıkan takımları tebrik ediyorum" dedi.
Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ise konuşmasında, "Her zaman güler yüzüyle karşılaştığımız çok değerli bir kardeşimizi şehit etmenin derin bir üzüntüsünü yaşamaktayız. Hem eğitim camiasında hem Yeşilay Cemiyeti Adıyaman Şube Başkanlığı sürecinde görevini layıkıyla yaparak tüm gençlere örnek olmuştur. Yeşilay projeleri ile Adıyaman´ımızda güzel projelere imza atmıştır. Merhum Arif Efkan Ketenci kardeşimize Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum" ifadelerini kullandı.
Turnuva sonunda dereceye giren takımlar ödüllendirilirken birinci, ikinci ve üçüncü olan takımların sporcuları madalya ve kupalarını Yeşilay Cemiyeti Bölge Koordinatörü Hakan Özöncel ve Yeşilay Spor Kulübü Başkanı Bahattin Tunç´un elinden aldı.