casino siteleri

Aslan´dan "ders kitapları masada olsun" talimatı

Eğitim Haber Girişi : 23 Ağustos 2023 09:56
Aslan´dan
Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı planlamaları da de
Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda 2023-2024 eğitim-öğretim yılı planlamaları da değerlendirildi.
İlçe milli eğitim müdürlerinin Video Konferans Sistemi üzerinden katılım sağladığı toplantıya, Eğitim Müfettişleri Başkanı Osman Güler, eğitim şubelerinden sorumlu şube müdürleri ve ilgili birimlerin sorumluları katıldı.
Milli Eğitim Bakanlığınca 2023-2024 Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına ilişkin kılavuzun yayımlandığını hatırlatarak, tüm çalışmaların yeni düzenlemelere göre hassasiyetle yürütülmesini isteyen Aslan, sürecin ilçe milli eğitim müdürleri ve ilgili şube müdürleri tarafından yakından takip edilmesini istedi.
2023-2024 eğitim-öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kaldığına dikkat çekerek tüm hazırlıkların ilk ders zili çalmadan tamamlanmasını isteyen Aslan, okulların açılacağı 11 Eylül tarihinde tüm ders kitaplarının masalarda hazır bulunması ve bu konuda gereken çalışmaların titizlikle yürütülmesi talimatını verdi.
Şube müdürleri sorumluluk alanları ile ilgili bilgilendirmelerde bulunduğu toplantıda, ilçe milli eğitim müdürleri de görüş, öneri ve taleplerini dile getirerek ilçelerde devam eden ve planlanan çalışmalar, eğitim yatırımları ve bakım onarım çalışmalarının son durumu hakkında bilgi verdi.