casino siteleri

Ayetullah Geçen, Battalgazi’den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Siyaset Haber Girişi : 29 Eylül 2023 23:27
Ayetullah Geçen, Battalgazi’den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
Ayetullah Geçen, Battalgazi’den Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Malatya’da milliyetçi-muhafazakar kimliği ile bilinen ve 28 Şubat’ta öğrenci hareketler içinde aktif olarak yer alan  Ayetullah Geçen, 31 Mart Yerel seçimlerinde Yeniden Refah Partisi Battalgazi Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunda bulundu.

Deprem konutları

 

Malatya’da daha önce Alperen Ocakları İl Başkanı ve Bölge Başkanı olarak görev yapan, BBP Kurucu Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nun şehadetinin ardından Selçuklu Ocaklarını kurarak Türkiye genelinde şube oluşturarak siyasi çalışma yürüten Selçuklu Ocaklarını Genel Başkanı Ayetullah Geçen, 31 Mart Yeril seçimlerinde Battalgazi Belediye Başkan Aday Adaylığı için ilk adımını attı.

 

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın Malatya ziyaretinde görüşen Ayetullah Geçen, bugün Yeniden Refah Partisi İl Başkanlığına giderek İl Başkanı Bilal Yıldırım’a Battalgazi Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunu yaptı.

 

Geçen’e çok sayıda genç eşlik etti.

 

YouTube Haber arası

Geçen, yaklaşık 1 aydan beri Battalgazi bölgesinde gecelere ive ziyaretleri ve ev sohbetleri düzenleyerek siyasi çalışmalarını başlatmıştı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.