casino siteleri

Azerbaycandan deprem bölgesine yardım

HABERDE İNSAN Haber Girişi : 08 Nisan 2024 15:51
Azerbaycandan deprem bölgesine yardım
Diaspora İşleri Devlet Komitesine bağlı Azerbaycan Diaspora Destek Fonunun (ADDF) Türkiyedeki deprem bölgelerine yardımları sürüyor.Azerbaycandan deprem
Diaspora İşleri Devlet Komitesine bağlı Azerbaycan Diaspora Destek Fonunun (ADDF) Türkiyedeki deprem bölgelerine yardımları sürüyor.
Azerbaycandan deprem bölgesine ulaştırılmak üzere gönderilen yardımları yetkililere teslim etmek için Malatyaya gelen Azerbaycan Devlet Diaspora İşleri Komitesi Başkan Yardımcısı Valeh Hacıyev ve beraberindeki heyet Vali Ersin Yazıcıyı ziyaret etti. Valilik ziyareti sonrası AFAD yerleşkesine geçen heyet, kente ulaştırılan yardım tırını AFAD yetkililerine teslim etti. Burada kısa bir konuşma yapan Azerbaycan Devlet Diaspora İşleri Komitesi Başkan Yardımcısı Valeh Hacıyev her daim Türkiyenin yanında olacaklarını kaydederek birlik ve beraberlik mesajları verdi.
Battalgazi Kaymakamı Erkan Savar ise Azerbaycan Devlet Diaspora İşleri Komitesi Başkan Yardımcısı Valeh Hacıyev ve beraberindeki heyete teşekkürlerini sunarak 6 Şubat depremlerinin ilk anından itibaren Azerbaycanın depremzedelere el uzattığını ifade etti.