casino siteleri

Babacan devreye girdi

Malatya Haber Girişi : 08 Aralık 2023 15:01
Babacan devreye girdi
Malatya Milletvekili Abdurrahman Babacan Galatasaray kulübü ile görüştü.

Galatasaray SK Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Eray Yazgan ile görüştüğünü belirten Malatya Milletvekili Doç. Dr. Abdurrahman BABACAN sosyal medya hesabından şu şekilde açıkladı;

Deprem konutları

Galatasaray Spor Kulübü'nün deprem bölgesi için yaptığı faaliyetler noktasında öncelikle teşekkürlerimizi ilettik, ardından konutlarla ilgili hususu konuştuk ve bu bağlamda Malatyalıların hem sitemini hem de beklentisini kendilerine ilettik. Kendisi de bu kararın depremin ilk dönemlerinde alınmış olup protokolünün bugünlerde imzalandığını; bununla beraber Malatya'ya dönük bir destek sürecinin kulüp tarafından işletilebileceğini, bu noktada üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını söyledi. 

Galatasaray Spor Kulübü olarak Malatya'yı ve Malatyalıları üzecek hiçbir şeyin içerisinde olmayacaklarını ifade ettiler. 

Ortak neler yapabileceğimizi yönetim kurulu ile birlikte konuşmak için kulübe davet ettiler, önümüzdeki günlerde İstanbul'da bir araya geleceğiz.

YouTube Haber arası

Sayın Genel Sekreter'e teşekkürlerimle...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.