casino siteleri

Babacan Sacha Boey’nin zekatını istedi

Malatya Haber Girişi : 29 Ocak 2024 13:50
Babacan Sacha Boey’nin zekatını istedi
Malatya Milletvekili Abdurahman Babacan Galatasaray kulüp başkanı Dursun Özbek ile görüştü.

Malatya Milletvekili Babacan sosyal medya hesabından görüşmenin detaylarını aktardı.

Deprem konutları

Babacan'ın paylaşımı:

Malatyalılara söz vermiştik. 

 

Geçtiğimiz ay Galatasaray SK Genel Sekreteri Sayın Eray Yazgan ile görüşmüş ve Galatasaray'ın deprem bölgesi için sunduğu desteğin kapsamına Malatya'nın dahil edilmesi noktasında görüşeceğimizi söylemiştik. Kendileri de sağolsunlar kulüp binasına bizleri davet etmişti.

 

Bu sabah Galatasaray SK kulüp binasında Başkanımız Sayın Dursun Özbek, İkinci Başkanımız Sayın Metin Öztürk ve Genel Sekreterimiz Sayın Eray Yazgan Beyefendiler ile güzel ve sıcak bir muhabbette buluştuk. 

 

Görüşmenin, Türk futbol tarihinin en büyük satışının yapılmasının hemen ertesinde olması da Malatya için ayrı bir güzellik oldu. Özetle başkanımızdan, Boey'in Bayern Münih'e transferinin zekatını Malatya için talep ettik.

 

Sayın Başkanımız cömert ve çok içten biri. Malatya'ya konut ya da bizim listemizde olan birkaç tane okul ihtiyacı için TOKİ ile görüşecekler ve ayırdıkları meblağın gerekli kısmının Malatya'ya aktarılmasını sağlayacaklar.

 

Sayın Başkanımızın Malatya'ya ve tüm Malatyalılara selamları var. Zaten İkinci Başkanımız Sayın Metin Öztürk Hekimhanlı hemşehrimiz imiş. Malatya ile özel bir bağları ve ilgileri var. Bundan sonra da bu bağımız kuvvetlenerek artacak...

 

YouTube Haber arası

Hayırlı olsun...

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.