casino siteleri

Bağıra Bağıra Söylüyoruz

Yeni Malatyaspor her maç olduğu gibi Trabzonspor maçında da rakibini ölçerek oyuna başladı. Topun kontrolünü elinde bulunduran Trabzonspor, ilk yarım saatlik bölümde birkaç pozisyon buldu. Ardından sazı eline alan Y.Malatyaspor, futbol resitaline başladı. Guilherme ve Aleksic’in yıldızlaştığı maçta tarihi bir skora imza atıldı. Savunmada doğru işler yapıldığı takdirde skorun nasıl ortaya çıktığını herkese gösteren Erol Bulut, kariyerine artı puanlar yazdırmaya devam ediyor.

 

Yerel basının baskısı, Burak Yılmaz’ın kadro dışı kalması, eksik oyuncuların olması gibi gündemden düşmeyen Trabzonspor’un aldığı bu mağlubiyet, Yeni Malatyaspor’un galibiyetine asla gölge düşürmemeli. Evinde; Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’u yenerek sahadan silen Yeni Malatyaspor, Başakşehirle de deplasmanda berabere kalıp adeta gövde gösterisi yaptı. Oynadığı oyunla kazanmasına rağmen sürekli eleştirilen Yeni Malatyaspor’un bir özrü hak ettiğini de es geçmemek lazım.

 

Pererıa’nın yerine uzun süre sonra ilk 11’de sahaya sürülen Aleksic’in performansı ise parmak ısırtan cinstendi. Guilherme ile arasında problem yaşayan bu ikilinin Trabzonspor karşısında şov yapması tamamıyla Erol Bulut’un eseri. Futbolcular ile müthiş bir diyalog yakalayan Bulut’un Malatya futbolunun yanı sıra Türk futboluna kattıkları kamuoyunda takdirle karşılanıyor. Bu takım küme düşer diyenlere inat geldiği andan bu yana oynattığı futbolla bizlere Avrupa kapısını aralatıyor.  

 

Özellikle milli maçlar için verilen aradan önce maçlarının çoğunu kaybeden Yeni Malatyaspor, bu şanssızlığını Trabzonspor karşısında kırmış oldu. Kasımpaşa (D), Akhisar, BB Erzurum (D), Antalyaspor ve Busaspor (D) ile oynayacağı maçlardan en az 3 galibiyet alınırsa şansını yükseklerde korumaya devam eder. İnanıyorum ki devre arasında boş transfer yapılmayacak. Buna ne Erol Bulut nede yönetim müsaade etmeyecektir. Sessiz sessiz değil de bağıra bağıra Avrupa kupalarına katılmak istediğimizi artık futbolseverler net bir şekilde görüyor ve söylüyor.