casino siteleri

Bakalım Ağbaba ne diyecek Sadece merak

Özel Haber Haber Girişi : 19 Nisan 2021 21:40
Bakalım Ağbaba ne diyecek Sadece merak
Bakalım Ağbaba ne diyecek Sadece merak

Malatya Yeşilyurt Belediyesi’ndeki kamu görevlisi olmayan kişilere hizmet damgalı pasaport sağlanarak yurt dışına çıkış yapmalarına yönelik iddialar üzerine başlatılan soruşturma İçişleri Bakanlığı tarafından genişletiliyor.

Deprem konutları

Bu kapsamda, Balıkesir Gömeç (CHP), Adıyaman Gölbaşı (CHP), Burdur Yeşilova (CHP), Yozgat Yerköy (İYİ Parti), Şanlıurfa Suruç (2019 HDP), Ordu Korgan (AK Parti) belediyelerince “dans (folklor) gösterisi”, “kültür turu”, “gençlik programları” adı altında sivil toplum kuruluşları ile işbirliği protokolü düzenlenerek, yurt dışına kişiler gönderildiği tespit edildi. Söz konusu olaylarla ilgili İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişi görevlendirerek, soruşturma başlattı.

CHP’li Yenişehir Belediyesinin de Almanya merkezli faaliyet yürüten ve Türkiye’deki engelli derneklerini kullanarak ilçe belediyeleri aracılığıyla yurtdışına insan götüren derneklerin hedefi olduğu ortaya çıktı.

 

Almanya’da faaliyet gösteren Profuture E.V kinder jugendund famili en hilfemuhren kamp adlı bir derneğin başkanı olduğunu beyan eden E.A adlı Türk vatandaşı, Mersin Ortopedik Engelliler Derneği aracılığıyla Yenişehir Belediyesi ile temasa geçti. E.A, “Temiz Çevre Temiz Toplum” projesi kapsamında Mersin Ortopedik Engelliler Derneği’nden 61 kişinin Almanya gezisine götürüleceğini belirterek belediye meclisi üyesi 8 kişinin de geziye katılmasını istedi. Belediye meclisi de işbirliği teklifini onayladı ve 8 belediye meclisi üyesi belirledi. 8 belediye meclisi üyesi ile 61 vatandaşın gideceği bu gezi de pandemi koşulları nedeniyle yapılamadı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba her fırsatta Yeşilyurt ile ilgili açıklamalar yaparken kendi parti belediyeleri de ayni yola başvurdukları halde  tek kelime etmemesinin amacı merak edildi.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Ahmet Kaya 20 Nisan 2021 11:13

    niye yorumları yayınla mıyorsunuz? hakaret yok,sadece gerçekler var.

  • Ahmet Kaya 20 Nisan 2021 08:58

    Asıl sorulması gereken bakanlığın açtığı soruşturmada Yeşilyurt Belediyesinin adı neden geçmiyor. Siz neyin peşindesiniz? Bu nasıl bir gazetecilik! Elbette muhalefete soru sorabilirsiniz ama mantık çerçevesinde.