casino siteleri

Bakan Bolat, Malatyada geçici işyerlerindeki esnafları ziyaret etti

Ekonomi Haber Girişi : 02 Şubat 2024 18:13
Bakan Bolat, Malatyada geçici işyerlerindeki esnafları ziyaret etti
Bakan Bolat, Malatyada geçici işyerlerindeki esnafları ziyaret etti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Malatyada geçici işyeri konteynerlerindeki esnafları ziyaret etti. Bakan Bolat, asrın felaketinin birinci yıl dönümünde yaraları sarma adına çok büyük işlerin gerçekleştirildiğini söyledi.
Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Malatyadaki ziyaretleri kapsamında geçici işyeri konteynerlerindeki esnafları ziyaret etti. Malatya Büyükşehir Belediyesi yanında Emlak Konut tarafından inşa edilen geçici ticaret merkezindeki esnafları tek tek dolaşan Bakan Bolata Vali Ersin Yazıcı, Milletvekilleri Bülent Tüfenkci, İnanç Siraç Kara Ölmeztoprakta eşlik etti.

Deprem konutları

 


Girdiği her işyerinde esnaflarla sohbet eden Bakan Bolat, Malatyanın 11 ile birlikte 6 Şubatta büyük bir yıkım yaşadığını belirterek, Malatya yaralarını sarıyor. Vatandaşlarımızın biran önce kalıcı konutlara yerleştirilmesi çalışmaları hızla ilerliyor. Depremin yıl dönümünde çok büyük işler gerçekleştirildi, başarıldı. İnşallah Cumhurbaşkanımız da bu hafta ve gelecek hafta bölgeyi ziyaretlerinde kalıcı konutların bir bölümü teslim edilecek, geri kalanlarında hızlı bir şekilde devam edecek dedi.

 

YouTube Haber arası


Tarihin en büyük afetlerinden biri olan 6 Şubat depremlerinin yaralarını sarma adına hükümet olarak vat güçleri ile çalıştıklarını da kaydeden Bolat, Bütün bakanlıklarımız üzerine düşen görevi yapmaya devam ediyor. 1-2 sene içinde inşallah büyük ölçüde bu yaralar sarılmış olacak. Ben buradan vefat eden bütün vatandaşlarımıza Allahtan rahmet diliyorum, mekanları cennet olsun diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.