casino siteleri

Bakan Koca Aramızdaydın ama bu daha özel hoş geldin

Sağlık Haber Girişi : 18 Eylül 2023 22:45
Bakan Koca Aramızdaydın ama bu daha özel hoş geldin
Bakan Koca Aramızdaydın ama bu daha özel hoş geldin


Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışan Melisa Metin bu yılki YKS'de istediği puanı alınca tercihler arasında çalıştığı kurum olan İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni de yazdı.

Deprem konutları


Yerleştirmelerin açıklanmasından sonra mutluluğu daha da katlanan Melisa Metin, İnönü Üniversitesi’nin Tıp Fakültesi’nde okula başladı. Çalıştığı hastanede şimdi tıp fakültesinde okuyacak olmanın sevincini yaşayan Metin, okulu bitirdikten sonra ise yine burada doktorluk görevi yapmak istediğini söylemişti.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Malatya’da İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisi'nde temizlik görevlisi olarak çalışırken hastanenin tıp fakültesini kazanan Melisa Metin’i tebrik etti.

 

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımda, 
“TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDI. Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisinde TEMİZLİK GÖREVLİSİ olarak çalışan Melisa, çalıştığı hastanenin tıp fakültesini kazandı. Hekimlik çocukluk hayaliydi. Başarısı için kutluyoruz. Aramızdaydın ama bu daha özel bir hoş geldin Melisa!” ifadelerine yer verdi.

YouTube Haber arası

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.