casino siteleri

Bakan Tüfenkci ve Yılmaz Sivas’ta

Türkiye Haber Girişi : 07 Eylül 2017 13:29
Bakan Tüfenkci ve Yılmaz Sivas’ta
Milli Eğitim Bakanı İsmet

Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Sivas Valiliği ve Sivas Belediyesini ziyaret etti.

Bakanlar Yılmaz ve Tüfenkci ile Hisarcıklıoğlu, Sivas’ın Değerleri Tanıtım Etkinliğine katılmak üzere Ankara’dan havayoluyla kente geldi. Yılmaz ve Tüfenkci’yi Nuri Demirağ Havalimanında Vali Davut Gül, Belediye Başkanı Sami Aydın ve diğer protokol üyeleri karşıladı.

Yılmaz ve Tüfenkci temasları kapsamında ilk olarak Sivas Valisi Davut Gül’ü makamında ziyaret ederek şeref defterini imzaladı. Bakan Tüfenkci, Sivas’ın Türkiye’nin omurga illerinden biri olduğunu söyledi. Gerek ekonomisiyle, gerek ticaretiyle, gerek tarımı ve üretimiyle Sivas’ın bölgenin müstesna illerinden biri olduğunu aktaran Tüfenkci, "Sivas gelişmeye açık olan illerden de birisidir. Ekonomik anlamda üretimini tamamladığı takdirde gerçekten bölgenin yıldızlarından birisi olacaktır. Biliyorsunuz ekonomide alt yapı çok önemli. Bu anlamıyla ulaşımın kesiştiği doğuyu batıya, kuzeyi güneye bağlayan kavşak bir noktada. Sivas ayrıca buradaki hızlı trenle beraber ulaşım, demiryolu ve havayoluyla birlikte inşallah 10 yıl içinde çok farklı noktalarda olacağına canı gönülden inanıyorum. 4 Eylül kutlamaları kapsamında Sivas’ın değerleri fuarının açılışı için birlikteyiz. Tabi Sivas birçok değeri içinde barındıran ozanlarıyla sanatçılarıyla, sporcularıyla ve fikir adamlarıyla çok farklı bir noktadadır. Sivas Türkiye’ye birçok değeri de üzerine koyacaktır" dedi.

Bakan Yılmaz ise, bu tür etkinliklerin bir araya gelme, kardeşliği, birliği beraberliği artırmak adına çok önemli olduğunu belirterek Bakan Tüfenkci’ye etkinlikler kapsamında Sivas’a gelmesinden dolayı teşekkür etti.

Ziyarete, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da katıldı. Bakan Yılmaz ve Tüfenkci ve TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, daha sonra Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Deprem konutları