casino siteleri

Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü

GENEL Haber Girişi : 15 Ocak 2024 13:39
Bakan Yerlikaya, şehit babasını Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüştürdü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekatı bölgesine sızmaya çalışan bölücü terör örgütü PKKlılar ile girilen çatışmad
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Pençe Kilit Harekatı bölgesine sızmaya çalışan bölücü terör örgütü PKKlılar ile girilen çatışmada şehit olan Kahramanmaraşlı iki askerin ailelerini ziyaret edip, şehit babasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüştürdü.
Bakan Yerlikaya, sabah saatlerinde havayoluyla Kahramanmaraşa geldi. Yerlikaya, şehre gelir gelmez, Pençe Kilit Harekatı bölgesine sızmaya çalışan bölücü terör örgütü PKKlılar ile girilen çatışmada şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Emrullah Gülmezin Göksun ilçesindeki baba evine gitti. Yerlikaya, şehidin babası Hasan ve annesi Durdane Gülmez ile 7 kardeşine başsağlığı diledi. Yerlikaya, şehidin kabristanını da ziyaret edip dua etti. Yerlikaya, sosyal medya hesabından ziyaretle ilgili paylaşımında, 23üne basmasına 5 gün kala onu şehit eden hainlerden, tek tek hesap soracağız. Şehidimizin kanı yerde kalmadı, kalmayacak mesajı yayınladı.
Yerlikaya, daha sonra Kahramanmaraşın Dulkadiroğlu ilçesine gelerek burada Kahramanmaraşın diğer şehidi Piyade Sözleşmeli Er Müslüm Özdemirin baba ocağını ziyaret etti. Yerlikaya, şehidin babası Ali, annesi Ümmühani Özdemir ve kardeşlerine başsağlığı diledi. Yerlikaya, daha sonra şehidin babasını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile telefonda görüştürdü. Yerlikaya, şehidin kabristanını da ziyaret etti. Yerlikaya, ziyaretinin ardından toplu konut alanlarına gitti.