casino siteleri

“BANA VEYA KULÜBE GELEN HERHANGİ BİR ŞEY YOK”

Spor Haber Girişi : 01 Aralık 2015 16:49
“BANA VEYA KULÜBE GELEN HERHANGİ BİR ŞEY YOK”
PTT 1. Lig takımlarından

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) antrenman sahasında yapılan çalışmaya Almanya’da bulunan Teknik Direktör İrfan Buz katılmadı. Yardımcı antrenörler nezaretinde yapılan çalışmada ülkesinin ümit milli takımında bulunan Nijeryalı Azubuike de yer almadı.
Morallerin yüksek olduğu antrenmanda 5’e 2 top kapma çalışmasının ardından taktiksel çalışma yapıldı.
Yeni Malatyaspor’da Pazar günü oynanacak Adana Demirspor karşılaşmasında sarı kart cezalısı olan defans oyuncusu Kemal Cingirt ve orta saha oyuncusu Alex Dos Santos forma giyemeyecek.

Deprem konutları

“HESAPLAR BİR ANDA DEĞİŞTİ”
Antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan son haftaların formda ismi Sadık Çiftpınar, bu haftaki Adana Demirspor maçı ve bireysel performanslarıyla ilgili yöneltilen sorulara cevap verdi.
Son günlerde adının Bursaspor ile anıldığı hatırlatılan Sadık, “Bana gelmiş bir transfer teklifi yok. Şu an Yeni Malatyaspor’un başarısı için ter döküyorum” dedi.
Takımın kapasitesine göre hareket edip, yapabildiklerini yaptıklarını belirten Sadık, “İrfan Hoca’dan sonra 6 haftadır pozitif bir futbol oynuyorduk. Mücadelemizi sahaya yansıtıyoruz. Takımın kapasitesine göre hareket ederek, yapabildiklerimizi yapmaya çalışıyoruz. Bunun da karşılığını oynadığımız 6 maçta 12 puanla aldık. İki tane çok şanssız maçlar kaybettik. 3 maçtan galip gelerek basamak olarak da 12. sıraya geldi. Liderle bile şu an 6 puan fark var. Hesaplar bir anda değişti. 5-6 hafta önce öldük, bittik deniyordu. Şimdi bakıyorsun play-off şansı var önümüzde. Belki liderlik şansımız da olabilir. Biz aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Ayağımız yere sağlam basacak. Hiçbir şekilde rehavete kapılmayacağız. Çalışmalarımız yine devam ettireceğiz. Önümüzde bir Adana Demirspor maçı var. Onu da en iyi şekilde mücadelemizi sahaya yansıtıp galip gelmek istiyoruz” diye konuştu.

“BANA VEYA KULÜBE GELEN HERHANGİ BİR ŞEY YOK”
Bursa yerel basınında adının Bursaspor’a transfer olacağı şeklinde yayınlanmasıyla ilgili sorulan soruya da cevap veren Sadık, kendisine ya da kulübe gelmiş bir teklifin bulunmadığını kaydetti.
Sadık, “Bana veya kulübe gelen herhangi bir şey yok. Bir kere bunu söyleyeyim. Ben de sizler gibi gazetelerden okudum. Şu an bir gelişme yok. Zaten benim de öyle bir düşüncem yok. Şu an bütün aklım, fikrim idmanlarda, maçlarda. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Hiçbir şekilde başka bir şey düşünmüyorum. 2017’ye kadar da sözleşmem var. Ben Malatyaspor’dan çok memnunum. Burası da benden memnun kaldığı sürece Kulübünde menfaatleri doğrultusunda ben hiçbir şekilde ayrılmak istemiyorum” diye konuştu.

YouTube Haber arası

“ÇALIŞMALARINI YAPTIĞIN ZAMAN BİR ŞEYLER OLUYOR”
Bireysel performansıyla ilgili de konuşan Sadık, “Bireysel olarak sen saha içerisinde olsun idmanda olsun çalışmalarını yaptığın zaman bir şeyler oluyor. Zaten inançlı insanlarız. Tevekkülümüzü de yapıyoruz, Allah’a da inanıyoruz, duamızı ediyoruz. İdmanlarda iyi çalışıyoruz. Bunun karşılığını da maçta alıyorsun. Takım iyi olduğu zaman biz de iyi oluyoruz. Ben de Allah’a şükür bu sezona iyi başladım. İyi götürüyorum. Aynı şekilde devam edip, sezon sonuna kadar takıma en iyi katkıyı sunmak istiyorum. Bu haftada güzel bir gol nasip oldu. O pozisyonda topu kazandım, Alex’e oynadım. İçimden bir ses devam etmem gerektiğini söyledi. Zaten İrfan Abi’ye geldi. Hatta espri yaptım, o pozisyondan İrfan Abi’den başkasına gelse devam etmezdim. İrfan Abi’ye gidince koşumu devam ettirdim. O da çok güzel bir orta kesti. Güzel bir galibiyet oldu. Golü kimin attığı önemli değil kazanalım da. İnşallah Adana Demir maçı da iyi geçer. Taraftarımız bu maçta stadı dolduracakmış. Şuan konuşulan o. Galiba herkes gelecekmiş maça. Bizi sonuna kadar desteklesinler” dedi.