casino siteleri

Başarının Tek Çözümü Var..!

Bir maç düşünün ki topla oynama yüzdesinde açık ara fark atmışsın, kaleye rakibinden daha çok şut göndermişsin, başarılı pasta rakibine %150 gibi ciddi fark atmışsın ve rakibinden daha fazla ceza alanına orta yapmışsın ama 2-0’da yenilmişsin, üstüne kötü de oynamışsın. Şimdi, burada Ç.Rizespor maçını konuşmak çok doğru değil diye sizde benim gibi düşünüyorsunuzdur. Sergen hocanın geçen hafta maç sonu yaptığı açıklama ile biraz mutlu olmuştum. Savunma işini sağlama alacağını dile getirmesi, kendisinden başka herkesi memnun etmişti. Ama ne yazık ki insanın kendi silahı ile vurulması oldukça acı verici.

Erol Bulut’un sistemini beğenin yâda beğenmeyin, Anadolu takımlarının başarılı olmasının tek çözümü, savunmayı sağlama almaktır. Bunu geçen hafta Beşiktaş maçında yaptın, müthiş bir galibiyet aldın. Hatanın farkına vardın ama neden içeride yapmıyorsun, anlamış değilim. İnşallah buradaki hatanın da farkına varılmıştır. Ç.Rizespor maçının istatistiklerin de başarılı olan Yeni Malatyaspor’un mağlup olmasının tek nedeni, sisteminde başarısız olmasıdır. Bunun da tek sebebi Sergen Yalçın’dır.

Süper Lig’deki en hızlı hücum takımlarından biri olan Y.Malatyaspor, devre arasında savunmaya çok kaliteli oyuncular alması gerekiyor. Oyuncular diyorum, çünkü Hadebe, Mina ve Mustafa ile olacak iş değil. Patlamaya hazır bomba gibiler. Nerede yanlış yapacaklar diye izleyenlerin yüreği sürekli ağızlarında. ‘Dan dün’ oynayarak savunmadan ileriye çıkılmıyor. Savunmada sağlam oynamak, topu yumuşatmak ve pas trafiğinin başlangıcı olmak, futboldaki en temel unsurdur.

Forvet oyuncusu Umut Bulut’un transfer edilmesi takıma oldukça fayda sağlayacaktır. Forma rekabetinde alternatifi bol kadro kurmak, başarının temelini oluşturur. Jahovic, bu sezon muazzam bir ilk yarı geçirdi. Bazı maçlarda istenileni veremese de attığı gollerle adından sıkça söz ettirdi. Yönetimin, transfer konusundaki becerisine en çok güvenenlerden biri olarak söylemek istiyorum, devre arasında hamleler doğru yapıldığında ikinci yarıda en çok konuşulan takımlarından birisi Yeni Malatyaspor olacaktır.