casino siteleri

Başkan Bozan: “Hak ve haklının yanında olacağız”

Bölge Haber Girişi : 08 Kasım 2017 15:59
Başkan Bozan: “Hak ve haklının yanında olacağız”
Sağlık-Der Adıyaman Şube
Sağlık-Der Adıyaman Şube Başkanı Abdulkadir Bozan, dernek olarak eleştiriye açık, sağduyulu, hak ve haklının yanında yer alarak mazlumun yanında duracaklarını söyledi.

Sağlık-Der Adıyaman Şube Başkanı Abdulkadir Bozan, İhlas Haber Ajansı Adıyaman Bürosunu ziyaret etti. Abdulkadir Bozan, derneğin faaliyetlerinden bahsederek, Sağlık-Der’in 1991 yılında Dr. Ahmet Fevzi İncegöz ve arkadaşları tarafından kurulduğunu kaydetti.

Türkiye’de 63 temsilcilik ve şube, yurt dışında 11 temsilciliği bulunan Sağlık-Der’in önemli önemli çalışmalara imza attığını ifade eden Abdulkadir Bozan, “İstişare kültürü içerisinde, eleştiriye açık, uzlaşmacı bir bakış acısıyla her zaman pozitif, olumlu, sağduyulu, hak ve haklının yanında olacak ve muzlumun yanında duracağız. Amacımız hayırdır, faydalı iş yapkmaktar. Allah bizlere hayırlı hizmetlerde muvaffak olmayı nasip etsin” dedi.

Bozan ayrıca, sağlık ve sosyal güvenlik politikaları oluşturmak, sağlık alanında eğitim gören öğrencilere burs, barınma ihtiyaçlarını karşılamak, öğrencilerle ilgili projeler geliştirmek, tıbbı yardım faaliyetlerinde bulunmak, sağlık mensuplarının eğitilmesi gibi hedefleri yerine getirmeye çalıştıklarını söyledi.