casino siteleri

Başkan Çınar’dan Ağbaba’ya sert tepki

Malatya Haber Girişi : 06 Kasım 2023 23:20
Başkan Çınar’dan Ağbaba’ya sert tepki
Başkan Çınar Ağbaba’ya sert tepki

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde şüpheli bir işlem tespit edilmesinden dolayı soruşturma başlatmıştı.
Yeşilyurt Belediyesi tarafından da yazılı  açıklama yapılmıştı.
Yapılan açıklamada Belediyemiz Emlak ve İstimlâk Müdürlüğünde şüpheli bir işlem tespit edilmiştir. Konunun Belediye Başkanımız Mehmet Çınar'a iletilmesine müteakip, bekletilmeksizin “gerekli soruşturmayı yapmak üzere” müfettiş tayin edilmiştir.

Deprem konutları

 


Müfettiş tarafından yapılan ilk incelemede; “soruşturmanın salahiyeti açısından” 4 personel, Belediye Başkanımız Mehmet Çınar'ın talimatıyla açığa alınmıştır.

Cumhuriyet Başsavcılığına ivedilikle suç duyurusunda bulunulmuş ve konu ile ilgili yasal işlem başlatılmıştır. Savcılık tarafından konu ile ilgili "Gizlilik" kararı verilmiş olup, olayın adli ve idari açıdan soruşturması devam etmektedir.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar sosyal medya hesabında açıklama yaparak CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'ya sert tepki gösterdi. 

Başkan Çınar Gazi meclisimizde terör örgütü sempatizanlığına zaafı olan Sn. veliagbaba ’yı bu ülkenin ilerlemesine hizmet eden, vatanını seven, ülkesini seven, nerede AK Partili bir Belediye Başkanı varsa yaptıkları dezenformasyonlarla hedefi ona ve ailesine yöneltmek için el sıkıştıkları masadan kalkmaya davet ediyorum.

İlk ve son kez söylüyor ve uyarıyorum. Terör örgütleri sempatizanlarıyla basın çatısı altında bir araya gelmek yiğidin harman olduğu 4/4'lük Malatyalılara yakışmaz.dedi.

Başkan Çınar olayın gerçek yüzünü bildikleri halde olayları kamuoyumuzda yanıltıcı bilgi oluşturan asılsız iddialar ortaya atan haber sitelerine de tepki gösterdi.

Başkan Çınar PKK sempatizanları tarafından bazı basın ve yayın organlarında FETÖ zihniyetiyle yayınlanmış çalışmalarımıza yönelik dezenformasyon içeren kasıtlı haberler doğruyu yansıtmamaktadır.

Gerçek bilinmesine rağmen, kamuoyumuzda yanıltıcı bilgi oluşturacak asılsız iddialar Yeşilyurt’umuzda yaptığımız çalışmalarla gündeme geldiğimiz dönemde ortaya atılmış olması güven sarsmaya yönelik bir girişimdir.

Haberciliği; fitne çukuruna, iftira ve yalan ringine çevirenlere itibar etmeyeceğiz, fonlandıkları kişilerin kurduğu tezgahlara da  gelmeyeceğiz.

YouTube Haber arası

Her zaman çalışmalarımıza hizmet ve eser belediyeciliği şiarıyla azim ve gayretle gerçekleştirdik. Gerçekleştirmeye de devam edeceğiz.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.