casino siteleri

Başkan Çınar'dan bir ilk

Malatya Haber Girişi : 05 Ekim 2022 18:23
Başkan Çınar'dan bir ilk
Savunma Sanayi ve Savaş Aletleri Açık Hava Müzesi Malatya'da bu alanda yapılan ilk yatırım oldu.

1 milyon 350 bin metrekare alanda vatandaşların hizmetine sunulan Beylerderesi Şehir Parkımızda savaş uçağı, tank ve savaş aletlerinin yer aldığı Savunma Sanayi ve Savaş Aletleri Açık Hava Müzesi Malatya'da özel ve bu alanda yapılan ilk yatırım oldu.

Deprem konutları

 

Savaş Makinaları Açık Hava Müzesi iç ve dış tasarımı, sergilenen nostaljik askeri teçhisatları, yeşil alanları ve görselliğiyle Beylerderesi’nin cazibesini artırıyor.

 

 

Bölgede ilk kez Yeşilyurt’ta hizmete sunulan Savunma Sanayi ve Savaş Makinaları Açık Hava Müzesinin her aşamasını yakından takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Beylerderesi Şehir Parkı içerisinde hizmete sunulan olan müzede; savaş uçağı ve tankın yanı sıra top, tüfek, ok, yay, obüs ve mancınık gibi savaş aletleri, rölyef uygulamaları, şehitlik ve sergi alanları ile kafeteryanın yer aldığını söyledi.

 

YouTube Haber arası

Yapılan bu özel müze ve park alanı serin havası ve sakin ortamıyla çok fazla ilgi görüyor. Bir çok vatandaş buraya gelerek hem savaş aletlerini inceliyor hem de serin havanın tadını çıkartıp piknik yapıyor. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.