casino siteleri

Başkan Geçit’ten liyakat örneği

Malatya Haber Girişi : 13 Nisan 2024 21:49
Başkan Geçit’ten liyakat örneği
Yeşilyurt Belediye Başkanı Geçit 2019 yerel seçimlerinde CHP Adayı Erkan Özgür’ü Başkan Yardımcısı olarak atadı.

Yeşilyurt Belediye Meclisi, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinden sonra geçtiğimiz günlerde ilk toplantısını yaptı.  Yapılan Toplantıda, Yeşilyurt Belediye Başkanı olarak seçilen Prof. Dr. İlhan Geçit,  Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcılıklarına Sabri Akın, Hasan Atay ve Erkan Özgür’ün getirildiğini açıkladı. 

Deprem konutları

 

Erkan Özgür 2019 yerel seçimlerinde CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı olmuştu. Özgür aynı zamanda deprem alanında uzman bir isim olarak da tanınıyor.

 

 

YouTube Haber arası

Özgür Belediye başkan yardımcılığına atanan isimler arasından dikkat çeken bir isim olarak yer aldı. 2019 yerel seçimlerinde CHP Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı olan Malatya Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı görevinde bulunan Erkan Özgür’de, Ak Parti’nin kontenjan grubundan Prof. Dr. İlhan Geçit’in listesinde yer almıştı. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • BASRİ GÜLPINAR 16 Nisan 2024 15:34

    DOĞRU KARAR VERİLMİŞ. ERKAN ÖZGÜR MALATYANIN COCUĞU VE İŞİNİN UZMANI. MALATYANIN KALKINMASI İÇİN BÖYLE UZMANLARA İHTİYACIMIZ VAR. BAŞARILAR DİLİYORUM.