casino siteleri

Başkan Gevrek 'ten siyasilere tepki

Siyaset Haber Girişi : 03 Şubat 2022 21:59
Başkan Gevrek 'ten siyasilere tepki
Başkan Gevrek 'ten siyasilere tepki


Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve milletvekillerini hedef alan açıklamalar yaptı.

Deprem konutları


Gevrek, bir süre önce Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile görüşmüş 13 milyon lira tutarında destek istemiş, Gürkan da parayı toplamak için süre istemişti.

 

Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Sumudica, futbolcuların 4 aydır maaş alamadıklarını, ayrıca personel, ekibi ve kendisinin de yine bir süredir maaş alamadığını Rumen basınına açıkladı. 

 

Belediye Başkanına gidin

 

Sumudica, “2 gün sonra İstanbul'da maçımız var. Futbolcularla kameraların karşısındayız. Nasıl söyleyebilirim bu şartlarda maça konsantre olun diye? Kötü sonuçlar alınca başkan istifa! Sumudica istifa! diyorsunuz. Belediyeye gidin. Belediye başkanımıza gidin. Takıma yardım etmeleri gerektiğini söyleyin. Bana başkana ve futbolculara bağırmayın. Bize yardım etmiyorlar. Herkesin bakmakta hükümlü olduğu ailesi var” dedi.

 

YouTube Haber arası

Yeni Malatyaspor Kulüp Başkanı Adil Gevrek, “"Bu şehirde siyaset yapıyorsanız bu şehrin takımına sahip çıkmak zorundasınız. İyi günde varsınız kötü günde yoksunuz. Kötü günde destek çıkmıyorsanız iyi günde gelip menfaatiniz için fotoğraflarda en önde olmayacaksınız. Siyasetçilerimiz, belediye başkanlarımız, iş adamlarımız yeni bir sayfa açalım. 16 maçımız var. Birlik olalım. Bu mücadeleyi vererek ligde kalalım. Şehrimize, taraftarlarımıza, camiamıza inanıyorum.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Salim 04 Şubat 2022 00:29

    Selahattin başkan 16 maça çıkar hepsinde üç beş gol atar takımı ligde tutar ama beş kuruş para vermez...