casino siteleri

Başkan Güder ÜNİAK üyelerini ağırladı

Eğitim Haber Girişi : 17 Kasım 2023 12:02
Başkan Güder ÜNİAK üyelerini ağırladı
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Üniversite Topluluğu (ÜNİAK) ile bir araya gelerek hayata geçirdiği ve Battalgazi´nin gelec
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, AK Parti Üniversite Topluluğu (ÜNİAK) ile bir araya gelerek hayata geçirdiği ve Battalgazi´nin gelecek yüzyılına damga vuracak dev projeleri anlatarak istişarelerde bulundu.
Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Kırkgöz Sahil Parkı´nda AK Parti Üniversite Topluluğu (ÜNİAK) ile bir araya geldi. Öncesinde Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder tarafından hayata geçirilen yatırımları gezen ÜNİAK üyeleri, daha sonra geleceğe yatırım yapmayı öncelik haline getiren ve sürekli gençlerin yanında olan Başkan Güder´le bir araya geldi. Başkan Güder, ilçede yapılan projeleri anlatarak ileride hayata geçireceği dev projeleri paylaştı ve istişarelerde bulundu.

"Biz her konuda gençlerimizin yanındayız"
Belediye olarak gençlerin hizmetkarı olduklarını belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, "Gençler bizim için ayrı bir önem arz ediyor. Cumhurbaşkanımız da üniversitede gençlik hareketlerinin her kademesinde bulunan, başkanlık yapmış bir lider olması hasebiyle gençliğin neler yapabileceğini kendi yaşantısıyla göstermiş. Geldiğimiz günden beri bunun farkındayız. Battalgazi bölgesinde gençlik merkezleri açtık. Buralardan on binlerce gencimiz istifade ediyor. Onlara ücretsiz eğitimler veriyoruz. İhtiyaçlarını karşılıyoruz. Eğer belediye başkanlığım devam ederse iki tane hedef belirledik kendimize, konutu olmayan vatandaşımıza konut tahsis etmek ve gençlerimize sahip çıkmak. Bu iki konuya daha fazla ağırlık vereceğiz ve belediyenin bütün imkanlarını seferber edeceğiz. Amacımız cumhurbaşkanımızın da dediği gibi dünyanın beşten büyük olduğunu siz gençlerimizle birlikte tüm dünyaya göstermek. Bu bilinçle gençlerimizin önünü açmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Öğrenciliğinizi çok iyi bir şekilde değerlendirmeniz gerekiyor. Bu sayede ileride karşılığını alacaksınız. Bizler hem maddi hem de manevi olarak sizlerin yanınızdayız" dedi.

"Amacımız lise son sınıf öğrencilerini iyi okullara yönlendirmek"
Üniversite öncesi hazırlığın önemine dikkat çeken ve öğrencilere hazırlık aşamasında her türlü desteği sağladıklarını söyleyen Başkan Güder, "Şu anda özellikle lise son sınıf öğrencilerimizle onları iyi okullara yönlendirebilmek amacıyla dayanışma içerisindeyiz. Öğretmenlerimiz onlara gençlik merkezlerimizde yardımcı oluyorlar. Öğrencilerimize doküman noktasında her türlü desteği veriyoruz. Bu yıl yeni bir uygulamaya geçtik. Lise son sınıftaki öğrencilerimize bir kart çıkardık. Bu kartla birlikte öğrencimiz internete erişim sağladığında uzaktan eğitim sistemiyle derslerine çalışabilecek, öğretmenlerine soru sorabilecek. Yıl sonuna değin 300 bin soru çözebilecekler" diye konuştu.

"İçinde olduğumuz süreçte de başkanımızı destekliyoruz"
ÜNİAK Başkanı Sefa Düzenli de misafirperverliğinden dolayı Başkan Güder´e teşekkür ederek, "Başkanımızla çok güzel bir program gerçekleştirdik. Bizleri ağırlaması gerçekten bizleri çok memnun etti" derken, AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Harun Erdem de, "Başkanımızın yaptığı yatırımları gezdik ve çok güzel yatırımlar gerçekleştirdi. Gençlik kolları olarak sizlerin desteklerini her zaman gördük ve sizlerin yeni dönemde de devam etmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.