casino siteleri

Başkan Gürkan'a Açık Mektup

Özel Haber Haber Girişi : 31 Ocak 2019 20:01
Başkan Gürkan'a Açık Mektup
Battalgazi Belediye Başka

Turgut Özal Araştırma Hastanesinde otopark için vatandaşlardan ücret alınması vicdanları sızlatıyor.

Deprem konutları

Hastalardan ve hasta yakınlarından para kazanma olarak değerlendirilen otopark ücretleri kamuoyu arasında tepkilere neden olmaktadır. Konu ile ilgili görüşlerini ifade eden vatandaşlar, hastaneye gezmek ve vakit geçirmek için gitmediklerini belirterek bu uygulamanın bir an önce son bulmasını istemektedir. Hastanelerin ticari amaç için kullanılmasını kabul etmeyen vatandaşlar avm’de dahi otoparklar ücretsizken hastanelerde ücretli olması bizleri düşündürtüyor yorumlarında bulunuyor.

“Hiç kimse hastaneye eğlenmek, vakit geçirmek için gitmiyor. Daha hastane girişinde vatandaşlardan para alınması insan sağlığı üzerinde haksız kazanç sağlanıyor” yorumunda da bulunan kamuoyu söz konusu insanlık ayıbı bu uygulamanın bir an önce kaldırılmasını beklemektedir.

YouTube Haber arası

Battalgazi Belediye Başkanı ve Ak Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Selahattin Gürkan'a halkın teveccühü devam ediyor. Hemen hemen her konuda yaparsa Selahattin Gürkan yapar yorumunda bulunan Malatya halkı Gürkan için iyi dileklerde bulunmaya devam ediyor. Kamuoyu Turgut Özal Tıp Merkezi otoparkının ücretli olmasını vicdanlarına sığdıramadıklarını bu ayıbı halkın sesine kulak veren, halkın derdine derman arayan sayın Gürkan'ın son vermesini istiyor. AVM'lerde ücretsiz olan otoparkın hastahanelerde ücretli olması halkın duygularını sömürmektir diyen kamuoyu bunun bir an önce son bulmasını istiyor ve bu konuda sayın Gürkan'ın acil girişimde bulunacağımdan emin konuşuyorlar.