casino siteleri

Başkan Gürkan'a göre Malatya'da asfaltsız yer kalmamış

Özel Haber Haber Girişi : 05 Temmuz 2021 23:07
Başkan Gürkan'a göre Malatya'da asfaltsız yer kalmamış
Başkan Gürkan'a göre Malatya'da asfaltsız yer kalmamış

Başkan Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'da asfaltsız yer kalmadığını iddia etti.

Deprem konutları

 

Kuluncakta verdiği demeçte kendi döneminde Cumhuriyet dönemi rekoru kırdığı iddiasını yineleyen Gürkan'ın yol ile ilgili söyledikleri şaşkınlık yarattı. İşte başkan Gürkan'ın halk tarafından anlaşılamayan açıklaması:

 

YouTube Haber arası

"Bugün en fazla hizmet ve yatırım yapan il Malatya Büyükşehir Belediyesidir. Açık ara öndedir. Bu önemli bir hadisedir. Bu durum hemşerilerimizin birlik ve beraberliğinin getirdiği bereketin sonucudur. Şuanda 12 bin 200 km2’lik alanda asfaltsız yerleşim yerimiz kalmadı. 13 ilçemiz ve 718 mahallemizde Büyükşehir Belediyemize ait olan asfaltsız yer kalmadı. Mezra yollarımız kaldı bunun içinde ilçe belediyelerimize destek vererek mezra yollarımızı da tamamlayacağız. Yeter ki birliğimizi ve beraberliğimizi bozmayalım.”

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Selimkomurcu 07 Temmuz 2021 00:11

    Yeşiltepe baksınlar asfalt demeye bin şahit lazım ızgara kanalizasyon kapakları çökmüş her taraf yamalik çökmüş delik deşik yazık günah bukadar insana ordan devletin otobüsü de dolmuşuda polis aracıda ambulansida geçiyor vatandaşada yazık Reis için herşeyi göze aldık Cumhur başkanimiza Yakışır bir şekilde çalışın Çıkın gezin denetleyin Bu yolların heli ney diye sorgulayın yazık günah elvicdan yemin ederim Cumhurbaşkanımiz gelecek Malatya ya dendimi her tarifi gece yıkıp boyuyorsunuz kimin gözünü boyuyorsunuz Yukarıda yaradan var. Kimi kandiriyorsun.Reis için lütfen çalışın denetleyin çıkın mahalle sokak cadde gezin Akp giderse halimiz hal değil yazık olur vatana diyeceğim bu.

  • Bağrı yanık 06 Temmuz 2021 13:21

    Çevre yolu nu unuttun başkan o yoldan bir gezinti yaparsanız yolların ne durumda olduğunu görmüş olursunuz

  • mrn 06 Temmuz 2021 12:14

    göbek adı Ziya'mı bu adamın acaba

  • Sinan kılıç 06 Temmuz 2021 11:29

    Başkanım Ayvalı MH emin efendi küme evleri asfaltsiz gelin bir bakın görürsünüz

  • Selçuk kaya 05 Temmuz 2021 23:25

    Başkan önce Orduzu kaldırım mahallesine yapsın